ΠΑΟΚ: «Βόμβα» Σαββίδη, φέρνει δύο… Βιεϊρίνια

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα, η Θεσσαλονίκη γιόρτασε και θα γιορτάζει για πολλές μέρες ακόμα, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας έχουν δουλειά μπροστά τους. Και γιατί ακολουθεί το Κύπελλο, που ο ΠΑΟΚ θέλει να το κατακτήσει κι αυτό, αλλά και γιατί υπάρχει μπροστά η μεταγραφική περίοδος. Μια μεταγραφικά περίοδος κατά την οποία ο ΠΑΟΚ πρέπει να ενισχυθεί σημαντικά, λόγω των σημαντικών απουσιών από τραυματισμούς.

Διότι ουσιαστικά ο μεγαλύτερος στόχων όλων, πάνω και από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είναι η καταξίωση του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο η είσοδος στους ομίλους είναι μία δύσκολη υπόθεση λόγω και των σοβαρών τραυματισμών των Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια.

Ο ΠΑΟΚ χάνει δύο παίκτες υψηλής κλάσης, πραγματικούς ηγέτες που δεν μπορείς εύκολα να τους αντικαταστήσεις αφού ακόμη και αν βρεις ποδοσφαιριστές ίδιου επιπέδου, θα χρειαστούν χρόνο για να μπορέσουν να πάρουν αντίστοιχο ρόλο μέσα στην ομάδα. Επίσης υπάρχει και ο Φερνάντο Βαρέλα που ακόμη δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχουν ήδη στη λίστα πολύ μεγάλα ονόματα τόσο για τη θέση του αριστερού μπακ όσο και για τη μεσαία γραμμή, παίκτες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ με τους οποίους ο ΠΑΟΚ θα διαπραγματευτεί σύντομα για να τους φέρει στη Θεσσαλονίκη. Τι ψάχνει; Δύο Βιεϊρίνια, έναν για την θέση του αριστερού μπακ και έναν για τη μεσαία γραμμή.