Παπαθεοδώρου: «Εμείς κάνουμε το δικό μας πρωταθλητισμό και θέλουμε την υποστήριξη του κόσμου μας»

«Πετύχαμε την πρώτη μας νίκη σε επίσημο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Είχαμε απέναντι μας μια ομάδα που γνωρίζαμε τις δυσκολίες που είχε, με ένα ελλιπές ρόστερ, όχι ολοκληρωμένο από ξένους και με λίγη βοήθεια και σε ποιότητα και σε ποσότητα από Έλληνες. Για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια για τον τρόπο που εμφανίστηκε στο παιχνίδι και όσον αφορά την τακτική και όσον αφορά το πνεύμα με ένταση και πάθος. Εμείς επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι, το Σάββατο. Πρέπει να ξεκινήσουμε νικηφόρα και εκεί και έχουμε πάρα πολλή δουλειά να κάνουμε σε όλα τα επίπεδα, για να παρουσιαστούμε ακριβώς με τον τρόπο που θέλουμε στη συνέχεια. Καλή συνέχεια στον Πανιώνιο και μια καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες με υγεία και επιτυχίες», τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Για την αντίδραση στη ζώνη του Πανιωνίου, είπε: «Κάναμε μια προπόνηση χθες εναντίον ζώνης. Δε μας είχαν αφήσει τα προβλήματα να λειτουργήσουμε απέναντι σε τέτοια άμυνα. Δε νομίζω ότι η εικόνα μας έχει να κάνει με αυτό. Είχαμε κάποιες δυσλειτουργίες στην επίθεση, κάποια ελεύθερα σουτ που δε βάλαμε. Σε γενικές γραμμές έχουμε να λύσουμε πολύ πιο σοβαρά ζητήματα αγωνιστικά και λιγότερα στο κομμάτι που έχει να κάνει με τη ζώνη».

Όσο για το κακό ξεκίνημα στον αγώνα, ανέφερε: «Ένας αγώνας, θα ξεκινήσει καλά ή άσχημα… Το σημαντικό είναι να έχουμε καλές αποφάσεις. Σε σε εκείνο το σημείο δεν εκμεταλλευτήκαμε ότι πλεονέκτημα είχαμε στην επίθεση, με αποτέλεσμα να είναι κακές οι επιλογές. Σε αυτό πρέπει να δώσουμε έμφαση. Το κακό ξεκίνημα, το κακό τελείωμα συμβαίνει σε όλες τις ομάδες. Λόγω της καλής εμφάνιση από το 15’ και μετά, καλύψαμε αυτό το κενό».

Ερωτηθείς για τα κομμάτια που θέλει βελτίωση η ομάδα του απάντησε: «Η ομάδα δε μπορεί ακόμα να λειτουργήσει με τον τρόπο που θέλει. Η λειτουργία ομαδικά, είναι ακόμα σε επίπεδο μέτριο, σε σχέση με αυτό που φανταζόμαστε ότι μπορούμε να είναι. Ταυτόχρονα, πρέπει να βοηθήσουμε μόνοι μας, τη συγκέντρωση μας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν οι επιλογές μας. Δεν εννοώ μόνο για ένα σουτ, εννοώ πότε θα πασάρουμε, που θα κινηθούμε χωρίς τη μπάλα, που θα πάμε. Είχαμε σαφέστατο έλλειμμα συγκέντρωσης, το οποίο απαιτεί προσπάθεια. Είναι αρκετά τα προβλήματα, αλλά είμαστε εδώ για να παλέψουμε και είμαι σίγουρος ότι στη συνέχεια θα έχουμε την εικόνα που θέλουμε».

Τέλος, για το πώς μπορε’ί ο ΠΑΟΚ να φέρει κόσμο στο γήπεδο, είπε: «Έχω σκεφτεί πολλά αλλά δε θα ήθελα να τα μοιραστώ τώρα δημόσια. Η ομάδα σε μεγάλο βαθμό σχεδόν κάθε χρόνο ξεπερνάει τον εαυτό της. Δε μιλάω μόνο για πέρσι, μιλάω και για προηγούμενα χρόνια. Είχε το πέμπτο-έκτο μπάτζετ, είχε ξαναβγεί Τρίτη, είχε ξανακάνει καλές πορείες. Η εικόνα δεν αλλάζει όμως στις κερκίδες. Οι άνθρωπο που είναι εδώ, είναι πολύ πιο έμπειροι από εμένα και γνωρίζουν που οφείλεται αυτό. Εμεί αυτό που μπορούμε να κάνουμε, είναι προσφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερο θέαμα για να προσελκύσουμε τον κόσμο. Κάνουμε προσπάθεια όλοι μαζί. Σαν μια απλή απάντηση, θεωρώ ότι ο οπαδός-φίλαθλος του ΠΑΟΚ, θέλει πρωταθλητισμό για να πάει στο γήπεδο. Εμείς κάνουμε το δικό μας πρωταθλητισμό και θέλουμε την υποστήριξη τους».