Παπαθεοδώρου: «Kυριαρχήσαμε για 40 λεπτά»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε απόλυτα στο ματς με τον Άρη, ενώ τόνισε πως θα ήθελε άλλες 2 προσθήκες.

Στην αρχική αναφορά του, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, σημείωσε: «Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι απέναντι σ’ έναν μεγάλο αντίπαλο. Καταφέραμε και κυριαρχήσαμε για 40 λεπτά. Εξαιρώ ένα τετράλεπτο στην τελευταία περίοδο. Η απόδοσή μας κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα όταν για 36 λεπτά μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ παίζει τόσο ποιοτικά σ’ ένα ντέρμπι, σημαίνει ότι κέρδισε δίκαια. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί τελειώσαμε νικηφόρα το όγδοο συνεχόμενο παιχνίδι μας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτή η διακοπή για μας είναι βάλσαμο γιατί πρέπει να καθαρίσουμε το μυαλό μας. Κάποια παιδιά που είναι πολύ φορτωμένα θα πρέπει να ξεκουραστούν. Θα πρέπει να επιστρέψουμε πολύ συγκεντρωμένοι στη συνέχεια. Ο Άρης έκανε καλό παιχνίδι, ειδικά στην επίθεση. Θα ήθελα επίσης να κάνω μια ειδική αναφορά στην εκπληκτική παρουσία και στην όμορφη συμπεριφορά τους και ταυτόχρονα, σήμερα είναι μια μέρα περηφάνιας για τον ΠΑΟΚ γιατί πέρα από το καλό μπάσκετ και τις συνεχόμενες νίκες, αντέδρασε σαν οικογένεια με την παρουσία πολλών ανθρώπων από το ποδόσφαιρο, το βόλεϊ… αφουγκράστηκαν τι σημαίνει για μας τι έχουμε ανάγκη. Τους ευχαριστούμε και τους θέλουμε δίπλα μας και στο υπόλοιπο της σεζόν».

Σε ερώτηση για τα στοιχεία που οδήγησαν την ομάδα του στο +17 αλλά και μετά στη μείωση της διαφοράς, είπε: «Γενικά παίζουμε καλό μπάσκετ, έχουμε ποιότητα, σκορ και δημιουργία. Περάσαμε μια εξαιρετικά δύσκολη εβδομάδα, ήταν ένας μαραθώνιος λόγω του εξοντωτικού προγράμματος. Είναι δύσκολο να παίζεις για 40 λεπτά με τον ίδιο τρόπο. Αντιδράσαμε σωστά στο κρίσιμο σημείο γιατί έχουμε μια ομάδα με προσωπικότητα και χαρακτήρα. Αντιστρέψαμε εκεί την εικόνα του αγώνα και η διαφορά είναι αντιπροσωπευτική της εικόνας του αγώνα».

«Κάθε παίκτης θέλει τον χρόνο του για να ωριμάσει, για να βγάλει αυτό που μπορεί να παίξει. Έχει τεράστια διαφορά σε σχέση με την παλιότερη συνεργασία που είχαμε. Είναι ο πιο σκληρά εργαζόμενος στην ομάδα, επενδύει πολλές ώρες στη δουλειά, γι’ αυτό έχει κι αυτή την εικόνα. Η ομάδα άλλαξε επίπεδο λόγω και της παρουσίας του Κόνιαρη. Ήταν αλάνθαστος, ο καλύτερος αμυντικός στην μπάλα και η παρουσία του μας δίνει τη δυνατότητα να παίξουμε πιο ορθολογικά, με κατεύθυνση και να πηγαίνουμε τα παιχνίδια εκεί που θέλουμε».

Σε ερώτηση για το ποια νίκη (σ. σ. επί της Τενερίφης ή επί του Άρη) θα οδηγήσει στη θετική επίδραση προς την ομάδα. «Οι νίκες, ειδικά οι δύο τελευταίες, μας δίνουν αυτοπεποίθηση και μας κρατούν ζωντανούς στους στόχους. Η πιο σημαντική νίκη είναι επί της Τενερίφης, ανεξαρτήτως του τι πιστεύει ο κόσμος και η πόλη. Είχε να κερδίσει 18 χρόνια στην Ισπανία κι έχοντας τον πιο κομβικό παίκτη της ομάδας, τον Μαργαρίτη, εκτός αγώνα», απάντησε.

Σε ερώτηση για το αν θα γίνει κίνηση ενίσχυσης της ομάδας στη θέση «4» έπειτα από τον τραυματισμό του Μαργαρίτη, είπε: «Αυτή τη στιγμή πρόβλημα στη θέση 4 δεν έχουμε λόγω του Χρυσικόπουλου. Από την άλλη πλευρά, τα παιχνίδια είναι πολλά και συνεχόμενα. Έχουμε μείνει με τρεις ψηλούς και τα άλλα παιδιά κατά συνθήκη προσπαθούν να βοηθήσουν. Θα κάνουμε μια εκτίμηση αύριο με την αγαπημένη μας διοίκηση, να δούμε τις δυνατότητές μας και θα πάρουμε απόφαση. Θα ήθελα και δύο παίκτες».

Σχετικά με την επιστροφή του Απόλλωνα Τσόχλα, είπε: «Ο Τσόχλας είναι ένα παιδί που μαζί με τον Μαργαρίτη, αντιπροσωπεύει σε πολύ μεγάλο βαθμό όλη την προσπάθεια που έκανε ο ΠΑΟΚ την τελευταία εξαετία-επταετία. Έχουν αυταπάρνηση, φιλότιμο, ικανότητα και βάζουν τον εαυτό τους κάτω από την ομάδα. Είναι υπέρ απαραίτητοι για μας».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy