Πασχαλάκης: “Πάμε συγκεντρωμένοι στην Τούμπα”

Για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη στην Τούμπα και πως θα «αντιμετωπίσει το ματς όπως όλα τα υπόλοιπα».

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στην κάμερα της Cosmote TV:

Για τις αποκρούσεις του στο τέλος: «Η αλήθεια είναι ότι το είχαμε συζητήσει με τον προπονητή τερματοφυλάκων, ότι ο ΟΦΗ είναι επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Είχαμε και μία σκέψη στο μυαλό μας ότι είχαμε τιμωρηθεί στα τελευταία λεπτά στα προηγούμενα ματς και έπρεπε να το βελτιώσουμε. Ήμασταν σε εγρήγορση».

Για την αποθέωση που γνώρισε ο ίδιος: «Είναι πολύ όμορφη που μας αποθεώνει. Έδειξε ότι είναι μαζί μας. Εισέπραξα αυτή την αγάπη κι εγώ. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε κάτι άλλο πέρα από το επόμενο ματς».

Για τον Τζολάκη: «Άποψή μου είναι ότι είμαστε τρεις τερματοφύλακες. Είναι και ο Κρίστινσον. Όλοι θέλουμε να είμαστε σε καλή κατάσταση, δίνουμε το 100%, μας υποστηρίζει ο προπονητής και εμένα προσωπικά με χαροποιεί η συμβίωση με όλους τους συμπαίκτες μου».

Για την Τούμπα: «Πίστη στις δυνατότητες και στο πλάνο μας μέχρι το τέλος. Έχουμε πει πολλές φορές ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι έως το τελευταίο λεπτό. Θα πάμε στην Τούμπα για να αντιμετωπίσουμε το ματς όπως τα υπόλοιπα. Να είμαστε συγκεντρωμένοι».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy