Πέφτουν οι υπογραφές με Ολιβέιρα – Γ. Σαββίδης: «Στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ με αγάπη»

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απομένει για το τυπικό κομμάτι που αφορά τον δανεισμό του Σέρτζιο Ολιβέιρα από τον Πόρτο.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήταν έτοιμοι από όλες τις απόψεις και μέσα σε σύντομο διάστημα, από την ώρα που «πάτησε» στη Θεσσαλονίκη, ο 26χρονος Πορτογάλος μέσος υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας με το «Δικέφαλο».

Απομένει η επίσημη ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και το βίντεο της παρουσίασης, όπως σχολίασε στο Instagram ο Γιώργος Σαββίδης, που πόσταρε τη φωτογραφία με τον Ολιβέιρα να υπογράφει το συμβόλαιο του.

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, ο Γιώργος Σαββίδης έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των Social Media, ανεβάζοντας τη στιγμή των υπογραφών και γράφοντας με χιουμοριστικό τρόπο: «Στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ με αγάπη… Περιμένοντας για βίντεο… Κοιμάστε εκεί στην ΠΑΕ», αναφερόμενος προφανώς και στο βίντεο με το οποίο ανακοίνωσαν οι «ασπρόμαυροι» τον Γιόζιπ Μίσιτς.

Δείτε το σχετικό ποστ:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy