Πως γιόρτασαν ο Αντρέ Βιερίνια και η Βάσω Βεργίδου…τα γενέθλια της!

Όλος ο κόσμος αποθεώνει τον Αντρέ Βιεϊρίνια για τη φετινή του παρουσία στον ΠΑΟΚ και τη λογική ανάδειξή του σε MVP της ομάδας.

Μαζί τον αποθεώνει και η σύζυγός του, η Βάσω Βεργίδου, η οποία έγραψε στο Instagram ότι αυτό ήταν το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά της!

Συγκεκριμένα σημείωσε: «2 χρόνια στον ΠΑΟΚ, 2 χρόνια τίτλοι,2 χρόνια ΑΡΧΗΓΟΣ,2 χρόνια ΜVP.. Σάρωσε τα όλα …. Αυτοκυριαρχία #VIEIRINHA# Τελικά έχουν δίκιο… Ο κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής!!! Το καλύτερο δώρο γενεθλίων μου. Σε αγαπώ»

Ακόμη ανάρτησε μια φωτογραφία της αγκαλιά με τον Αντρέ Βιεϊρίνια, από τη χθεσινή (12/6) τους έξοδο για τα γενέθλιά της και μαζί έγραψε: «Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα όταν τόσες πολλές ευχές είναι μαζεμένες για σένα από συγγενείς και φίλους…

Πραγματικά με συγκινήσατε και με γεμίσατε με θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Να είστε όλοι καλά, γεμάτοι αγάπη και υγεία.

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».


Το αγαπημένο ζευγάρι, γιόρτασε τα γενέθλια της Βάσως, στο αγαπημένο τους εστιατόριο, Στα καλά καθούμενα, που βρίσκεται στην Πολίχνη και ανήκει στον γνωστό φίλαθλο του ΠΟΑΚ, Στέφανο Σαράτση!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy