Πουλάει σαν… τρελό το PAOK TV!

Η τρέλα των ΠΑΟΚτσήδων είναι γνωστή. Όπως είναι γνωστό και το γεγονός, πως όταν κάποιος πολεμά τον Δικέφαλο συσπειρώνονται όλοι γύρω του.

Έτσι, δεν προκαλεί έκπληξη σε κανέναν το γεγονός πως την πρώτη ημέρα που η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έδωσε τη δυνατότητα στον κόσμο να αγοράσει ετήσια πακέτα του PAOK TV, πωλήθηκαν χιλιάδες από αυτά.

Πιο συγκεκριμένα σε λιγότερο από 11 ώρες… έφυγαν 3.5 χιλιάδες ετήσια πακέτα. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει για τα καλά το τηλεοπτικό εγχείρημα του Δικεφάλου και τα νούμερα των πωλήσεων αναμένεται να εκτοξευθούν τις επόμενες ημέρες.

Φυσικά, μεγάλο ρόλο στους επαγγελματίες που θέλουν να αγοράσουν πακέτο του PAOK TV για τους χώρους εστίασης που κατέχουν θα παίξουν και οι έξτρα παροχέςέξτρα παροχές που θα του δώσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

O Δικέφαλος καινοτομεί, αφού προσφέρει έξτρα παροχές στους συνδρομητές που θα αγοράσουν τα επαγγελματικά πακέτα για τις επιχειρήσεις εστίασης που κατέχουν.

Πιο συγκεκριμένα, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα δημιουργηθεί μια ειδική ενότητα με την ονομασία hotspots, που θα περιλαμβάνει όλα τα καταστήματα της χώρας, που θα έχουν αγοράσει συνδρομή του PAOK TV!

Όπως γίνεται κατανοητό, πρόκειται για μια τεράστια διαφήμιση για τους χώρους εστίασης, ενώ και οι φίλοι του Δικεφάλου που δεν κατάφεραν να βρεθούν στο γήπεδο της Τούμπας θα γνωρίζουν που θα μπορούν να δουν τον κάθε εντός έδρας αγώνα των «ασπρόμαυρων».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy