Tuesday, April 23g-point.gr

«Πυρά» Μπέου σε Μαρινάκη για εξαπάτηση και απίστευτοι διάλογοι

Ο Αχιλλέας Μπέος καταφέρθηκε ανοιχτά εναντίον του πρόεδρου της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη στο σημερινό (20/9) Δ.Σ της Λίγκας, ενώ υπήρξε έντονος και με την αναπληρώτρια πρόεδρο και εκπρόσωπου του Ατρομήτου, Κάτια Κοξένογλου.

Η ένταη ξεκίνησε όταν η κ. Κοξένογλου πήρε τον λόγο και μίλησε για την ανάγκη να τεθούν κώδικες αναφορικά με τον ρόλο που έχει ο καθένας στον συνεταιρισμό ώστε να αποφεύγονται παρεξηγήσεις, με τον κ. Μπέο να σχολιάζει λίγο αργότερα, όταν το θέμα πήγε στην διαιτησία: «με τι γνώσεις κρίνετε τον Κλάτενμπεργκ; Δεν είναι συνταγή για να φτιάξεις παστίτσιο…»! .

Αυτή η ατάκα έβαλε… φωτιά στην τηλεδιάσκεψη, με την κ. Κοξένογλου να απαντά πως: «Εγώ τις νομικές μου γνώσεις και την ικανότητα να τρέχω πρότζεκτ για τη Λίγκα, τα έχω αποκτήσει από τα πανεπιστήμια που έχω σπουδάσει και από τα πτυχία μου. Αν θέλετε μπορώ να σας τα προωθήσω αυτά και το βιογραφικό μου, για να δείτε αν είμαι ικανή. Εγώ δεν δέρνομαι με τον κόσμο στους δρόμους. Να πάρετε πίσω αυτό το σεξιστικό σχόλιο. Εάν εσείς λέτε πως μάθατε νομική στη φυλακή, εγώ την ξέρω έχοντας σπουδάσει σε Πανεπιστήμια. Την έχω σπουδάσει….».

Η κατάσταση προκάλεσε την παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος απείλησε με mute από την τηλεδιάσκεψη τον Αχιλλέα Μπέο, με τον εκπρόσωπο του Βόλου να κάνει λόγο για αστείο και έλλειψη χιούμορ από τους υπόλοιπους, οι οποίοι του επεσήμαναν πως δεν υπήρξε κανένα αστείο στο σεξιστικό σχόλιο που έκανε.

Αργότερα όταν ήρθε η ώρα να πάρει το λόγο, ο κ. Μπέος έκανε ευθεία επίθεση προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη, χαρατηρίζοντάς τον παράγοντας «παλαιάς κοπής, που κοιτάει μόνο το συμφέρον του Ολυμπιακού και όχι της Λίγκας», ενώ τον κατηγόρησε για εξαπάτηση όλων ώστε να βρεθεί στην θέση του προέδρου.

Αλλάζουμε την εμπειρία διασκέδασης

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι
Η τοποθέτηση του Μπέου στο Δ.Σ. της Λίγκας:

«Πριν από 2 μήνες και κάτι ημέρες ήμουν τελείως αντίθετος στην εκλογή σας στην προεδρία της Σούπερ Λίγκα. Από την άλλη πλευρά όμως ήταν δώρο Θεού η εκλογή σας ως πρόεδρος του Συνεταιρισμού λόγω ονόματος και λόγω οντότητας, θεωρώντας ότι μόνο θετικά θα προσφέρετε στο Επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Όμως οι επανειλημμένοι χαρακτηρισμοί έχουν δημιουργήσει ένα ζοφερό περιβάλλον στο χώρο του ποδοσφαίρου δημιουργώντας στρατόπεδα και συγκρούσεις που μόνο καλό δεν κάνουν.

Αντίθετα δημιουργούν μία απαράδεκτη εικόνα που μοναδικό σκοπό έχει το συμφέρον του Ολυμπιακού και όχι του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Αυτό το ζοφερό σκηνικό εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα του Ολυμπιακού και όχι του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Και αναφέρομαι σε χαρακτηρισμούς μέσω δηλώσεων σας όπως:

*Μία συμμορία διοικεί την ΕΠΟ

*Είστε ελεεινός και υπάλληλος του Μελισσανίδη απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο

*Έχετε δικτατορικές αντιλήψεις, είσαι ηλίθιος και φασίστας

*Σε απάντηση του κυρίου Μπαλτάκου όπου αναφέρθηκε ότι θα σας κλείσει το μικρόφωνο του είπατε απειλητικά ότι αν με κλείσεις θα έρθω από εκεί

*Κάνατε έφοδο στα γραφεία της ΕΠΟ για το θέμα Καραντώνη

*«Είναι ένα άθυρμα λαθροβιούντων “παραγόντων”

*Τοποθετήσατε στην ΚΕΔ έναν εντολοδόχο

Με όλα τα άλλα τα παραπάνω και άλλα που δεν γράφονται δείχνετε ότι έχετε χάσει την ψυχραιμία σας και θυμίζετε παράγοντες παλαιάς κοπής. Προφανώς σας διαφεύγει ότι είστε πρόεδρος της σούπερ λιγκ και αυτοί οι χαρακτηρισμοί δεν συνάδουν στο πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας. Λειτουργείτε ως πρόεδρος του Ολυμπιακού. Ήρθε η ώρα να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων γιατί η Σούπερ Λίγκα δεν είναι ιδιοκτησία σας και όχι δικό σας μαγαζί. Και μην ξεχνάτε ότι υποσχεθήκατε πράγματα και εξαπατήσατε του συναδέλφους μου για να κερδίσετε την προεδρία της Σούπερ Λίγκα».

G Point

Διάβασε  Χωρίς Κωνσταντέλια ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό