Σήμερα η δίκη των Ιβάν Σαββίδη, Μίχελ και άλλων έξι

Για την Τετάρτη (6/3) στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, είναι προγραμματισμένη η δίκη του Ιβάν Σαββίδη, του Λούμπος Μίχελ, πέντε ατόμων της ιδιωτικής φρουράς του πρώτου και ενός εν ενεργεία αστυνομικού που είχε διατεθεί για την προσωπική ασφάλεια του ομογενή επιχειρηματία.

Η υπόθεση αφορά την εισβολή των παραπάνω στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας στο επεισοδιακό περσινό ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να φέρει όπλο.

Άπαντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες που αφορούν στην παράβαση του νόμου περί αθλητισμού (Άρθρο 41ΣΤ’ του Ν.2725/99), έπειτα από ποινική δίωξη που είχε ασκήσει η αθλητική εισαγγελέας Θεσσαλονίκης Ευαγγελία Λιάσου.

Η υπόθεση είχε αρχικά προσδιοριστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου 2018, αλλά αναβλήθηκε για τις 6 Μαρτίου 2019.

Σε ό,τι αφορά το αθλητικό σκέλος και τις ποινές της αθλητικής δικαιοσύνης, θυμίζουμε πως ο Ιβάν Σαββίδης είχε τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 3 χρόνια και πρόστιμο 100.000 ευρώ, ενώ ο Μίχελ με απαγόρευση εισόδου για 3 μήνες και πρόστιμο 15.000 ευρώ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy