Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό μπάσκετ στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη, σε ηλικία μόλις 29 ετών

Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό μπάσκετ στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη, σε ηλικία μόλις 29 ετών.

Ο 29χρονος Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης, είχε αγωνιστεί σε ηλικία 17 ετών στον ΠΑΟΚ, με προπονητή τον Σούλη Μαρκόπουλο ενώ κατά τη διάρκεια της καριέρας του συνεργάστηκε επίσης και με άλλους αξιόλογους τεχνικούς όπως ο Κώστας Φλεβαράκης και ο Γιάννης Καστρίτης.

Είχε φορέσει επίσης τις φανέλες του Φίλιππου Βέροιας, των Τρικάλων, ενώ συμμετείχε και στα πρωταθλήματα της Σουηδίας και της Αυστρίας.

Ο Βαρυτιμιάδης πάλευε για χρόνια με τον καρκίνο. Τον είχε ξεπεράσει, όμως τελικά νικήθηκε και σκόρπισε θλίψη στο ελληνικό μπάσκετ, στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα με όσους τον γνώρισαν να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy