Στον ΠΑΟΚ εκτιμούν ότι θα γίνει η ανατροπή με τον Βιεϊρίνια!

Ο Μαουρίσιο με 1,3 εκατ. ευρώ ετησίως δεν ήταν στα πλάνα του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν. Έγινε πρόταση στον Βραζιλιάνο να μείνει με πολύ λιγότερα χρήματα φυσικά, δεν τη δέχθηκε, ο «Δικέφαλος» τον αποχαιρέτισε, αλλά όσο ο Βραζιλιάνος ήταν εκτός ομάδας, ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε εντολή για επαναπροσέγγιση. Ανεξάρτητα την κατάληξη, φάνηκαν οι προθέσεις.

«Δεν ήθελε ο Σαββίδης να σκεφτεί ότι ο Μαουρίσιο θα μείνει χωρίς ομάδα», είπε στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης ο Κυριάκος Κυριάκος. Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Μεγάλο συμβόλαιο, έγινε πρόταση με λιγότερα χρήματα, αλλά δεν την αποδέχθηκε ο Πορτογάλος. Υπάρχει, όμως, μία σημαντική διαφορά. Ο ΠΑΟΚ δεν αποχαιρέτισε τον Βιεϊρίνια, όπως έκανε με τον Μαουρίσιο. Ο 34χρονος παίκτης ναι μεν είπε αντίο, αλλά ο «Δικέφαλος» όχι. Η πόρτα παραμένει ανοιχτή και η προθεσμία για τους ελεύθερους είναι έως τις 23 του μήνα. Σε οκτώ μέρες. Πολλά μπορούν να γίνουν.

Όσο ο Βιεϊρίνια δεν ανακοινώνει την επόμενη ομάδα, όλα είναι πάνω στο τραπέζι. Όπως με τον Μαουρίσιο, έτσι και με τον αρχηχό, είναι πολύ πιθανό ο Σαββίδης να δώσει την ίδια εντολή. Να επιστρέψει ο παίκτης, να ξεπεραστεί η οικονομική διαφορά και ο Βιεϊρίνια να μείνει… σπίτι του. Στον ΠΑΟΚ εκτιμούν ότι αν δεν έχει ομάδα ο Βιεϊρίνια, αυτό θα γίνει στο τέλος. Στελέχη της ΠΑΕ, μάλιστα, λένε «η πόρτα θα κλείσει με τον Βιεϊρίνια μέσα…».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy