Στον ΠΑΟΚ με κύριο όπλο τον Σίντζι Καγκάβα, επιχειρούν άνοιγμα στην αγορά της Ιαπωνίας, προκαλώντας… πάταγο

Ο ΠΑΟΚ με την απόκτηση του Σίντζι Καγκάβα έχει προκαλέσει… πάταγο στην Ιαπωνία, αφού οι συμπατριώτες του 32χρονου διεθνούς μεσοεπιθετικού δείχνουν τεράστιο ενδιαφέρον, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Παράλληλα, οι «ασπρόμαυροι» επιχειρούν με σταθερά βήματα, το άνοιγμα προς την αγορά της Ανατολής, που αναμένεται να φέρει και αρκετά κέρδη στο σύλλογο, σε πολλά επίπεδα.

Στο πλαίσιο αυτό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημιούργησε λογαριασμό στο twitter στα ιαπωνικά, προκειμένου να έρθει πιο κοντά με τους συμπατριώτες του Σίντζι Καγκάβα, ακολουθώντας τα βήματα και άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ένας εξ αυτών και η Ρόμα, που έχει ήδη ιαπωνικό λογαριασμό στο twitter, με τους Ιταλούς να καλωσορίζουν τον ΠΑΟΚ με ένα ιδιαίτερο μήνυμα.

«Ανοίγει το ιαπωνικό επίσημο Twitter του ΠΑΟΚ, στον οποίο ανήκει ο Καγκάβα. Καλώς ήρθατε», έγραψαν οι διαχειριστές του λογαριασμού των «Τζιαλορόσι».

Δείτε το μήνυμα της Ρόμα:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy