Τα «Μπλε Μύρτιλα» έρχονται τις Δευτέρες στο Senor σε ένα μουσικό show που θα συζητηθεί στη Θεσσαλονίκη

Η διασκέδαση γίνεται γένους αρσενικού στο «Senor», που και φέτος το χειμώνα, θα γίνει ο «Κύριος» προορισμός διασκέδασης για τους Θεσσαλονικείς.

Το Senor, ανεβάζει ψηλά τον πήχη, εξασφαλίζοντας κάθε Δευτέρα, τα «Μπλε Μύρτιλα», το απόλυτο ακουστικό μουσικό σχήμα, που με τη μουσική του χημεία και τη δόση τρέλας που τους δένει, είναι αρκετά για να μπουν στην καρδιά και στο μυαλό όσων τους ακούνε.

Τρεις φωνές και δύο κιθάρες ήταν αρκετές για να δημιουργήσουν πλούσιες πολυφωνίες και ξεχωριστό ρεπερτόριο. Η Ιόλη Πενταρά, ο Σωτήρης Κουντουριώτης και ο Νίκος Κύρτσος είναι τα «Μπλε Μύρτιλα» που με swing, jazzy και groovie διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών διασκεδάζουν και ταξιδεύουν το κοινό που τους ακούει.

Από αυτή τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, και κάθε Δευτέρα, από τις 21.00 μμ, τα «Μπλε Μύρτιλα», έρχονται να δώσουν άλλη «γεύση» και «άρωμα» στην Προξένου Κορομηλά και στο Salonika by Night!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy