Τι να αποφύγεις την άνοιξη για να μην γίνεις fashion victim…

Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα στιλιστικά λάθη των αντρών την άνοιξη, δηλαδή την πιο «επικίνδυνη» εποχή του χρόνου; 

Χαίρεσαι που το καλοκαιράκι βρίσκεται προ των πυλών, όμως θα πρέπει να περιμένεις λίγο ακόμα διότι οδηγείσαι σε επιλογές που χαντακώνουν το στυλ σου, όπως το να κυκλοφορείς με ένα t-shirt και τζην. Μπορεί το πρωί που έφυγες από το σπίτι είχε ήλιο, αλλά το απόγευμα το γύρισε σε συννεφιά και βροχή και δεν ταιριάζεις καθόλου με τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σου. Άσε που θα κρυώσεις κιόλας.

Ευτυχώς βέβαια, όλα τα νέα smartphones διαθέτουν εφαρμογή για την πρόγνωση του καιρού. Ενημερώσου και ντύσου λοιπόν αναλόγως. Φρόντισε να έχεις πάντα μαζί σου ένα τζάκετ, denim ή bomber -δύο κομμάτια που βρίσκονται στο προσκήνιο της μόδας. Επίσης, το σωστό μήκος παντελονιού αυτή την περίοδο είναι το μακρύ, το κοντό έχεις ακόμη καιρό για να το φορέσεις.

Από την άλλη, κάποιες φορές συνηθίζεις να φοράς σκουρόχρωμα ή ανοιχτόχρωμα ρούχα, επιλέγοντας όμως τις αποχρώσεις εκείνες που δεν συνίσταται για την άνοιξη. Που είναι δηλαδή εκτός εποχής. Για παράδειγμα, το μαύρο άστο για το χειμώνα. Μπορεί να είναι ένα all time classic και πασπαρτού χρώμα, ωστόσο για τους ανοιξιάτικους μήνες προτιμότερο θα ήταν να δώσεις την προσοχή σου στο navy blue ή στο καφέ, ακόμη και στο κόκκινο της βουργουνδίας αν είσαι τολμηρός και θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό. Επίσης, το λευκό τζην ή chino αποτελεί κομμάτι – δίκοπο μαχαίρι για την άνοιξη, που η πιθανότητα βροχής είναι μεγάλη. Προτίμησε ένα σε καμηλό ή μπεζ απόχρωση, που αποτελεί πιο safe επιλογή.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy