Την επιστροφή του Ροντρίγκο Ρέι επιδιώκει η Νιούελς Ολντ Μπόις

Ο Ροντρίγκο Ρέι επέστρεψε το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ μετά τον δανεισμό του στη Γοδόι Κρουζ.

Ο 29χρονος Αργεντινός, όμως, είναι πίσω από τους Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκη και είναι πολυτέλεια να τον έχει τρίτο ο ΠΑΟΚ. Στην Αργεντινή έχουν ξεκινήσει νέα σενάρια για επαναπατρισμό του Ρέι. Συγκεκριμένα υποστηρίζουν ότι η Νιούελς Ολντ Μπόις θέλει τον Ρέι και τα ΜΜΕ αναφέρουν ότι δεν υπολογίζεται από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στον σύλλογο του Ροζάριο ο Ρέι είχε παίξει από το 2012 έως το 2014. Ο παίκτης με τη σειρά του από την στιγμή που δεν αγωνίζεται είναι δεδομένο ότι θα ήθελε να αποχωρήσει. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2021 και στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να έχουν σημαντικά οικονομικά οφέλη. Ο «Δικέφαλος» είχε δώσει πάνω από ένα εκατ. ευρώ στη Γοδόι για να τον πάρει το 2017 και ο Ρέι δεν μπόρεσε να δικαιώσει τις προσδοκίες.

Θα αποχωρήσει, λοιπόν, νωρίτερα από ό,τι υπολογιζόταν κι αν θα είναι η Νιούελς Ολντ Μπόις ο επόμενος σταθμός του θα φανεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy