Την τιμή να εκπροσωπήσει την Βραζιλία στο Ολυμπιακό Τουρνουά του Τόκιο έλαβε ο Αουγκούστο

Ο διεθνής άσος του «Δικεφάλου του Βορρά» ήταν μέλος και της προολυμπιακής ομάδας της «σελεσάο» και ο ομοσπονδιακός τεχνικός τον συμπεριέλαβε στην τελική αποστολή που θα συμμετάσχει στη διοργάνωση.

Ο παίκτης παρουσιάζεται ιδιαίτερα χαρούμενος με τη συγκεκριμένη εξέλιξη, όμως για να μπορέσει να ταξιδέψει για το Τόκιο απομένει να δώσει τη συγκατάθεσή του και ο ΠΑΟΚ.

Οι σύλλογοι έχουν τη δυνατότητα να μην επιτρέψουν στους παίκτες τους να βρεθούν στη γιορτή του παγκόσμιου αθλητισμού, αφού το Ολυμπιακό Τουρνουά ποδοσφαίρου δεν συμπεριλαμβάνεται στο επίσημο καλεντάρι της FIFA.

Η σχετική απόφαση αναμένεται να ληφθεί εντός της ημέρας, αφού ο παίκτης θα χρειαστεί να αφήσει την προετοιμασία του «Δικεφάλου του Βορρά» και να ενσωματωθεί σε εκείνη της Βραζιλίας.

Εφόσον αυτό συμβεί σημαίνει πως, ο Βραζιλιάνος μέσος θα χάσει σίγουρα το πρώτο παιχνίδι της ομάδας για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy