Το βίντεο οργής της Θεσσαλονικιάς Λένιας Ραζή: «Το δικό μου #ΜeToo στο πεντάγραμμο»

Μέσα από ένα 14αλεπτο βίντεο που ανάρτησε στο Youtube, η Λένια Ραζή, ξέσπασε κατά όλων αυτών, που έχουν πλήξει, που έχουν παρενοχλήσει, που έχουν εκδηλώσει «ανθρωποφαγικές» διαθέσεις, καταπατώντας βασικές ανθρώπινες αξίες, και τον χώρο του πενταγράμμου.

Ακούγοντας αγανακτισμένη όλα όσα καταγγέλλονται το τελευταίο διάστημα στον χώρο της υποκριτικής, και με την ίδια να ερωτάται από φίλους και γνωστούς, αν συμβαίνει το ίδιο και στον χώρο της μουσικής, ένιωσε να πνίγεται, ξεχείλισε από θυμό, μην μπορώντας να κρατήσει άλλο τη σιωπή της. Θέλοντας να μοιραστεί με τον κόσμο, τα όσα άσχημα έχει και η ίδια βιώσει, αλλά και πολλοί συνάδελφοί της τραγουδιστές,  πραγματικά, τα λέει έξω από τα δόντια.

Η Θεσσαλονικιά ερμηνεύτρια, δεν μασάει τα λόγια της, και στο αποκαλυπτικό βίντεο-ξέσπασμα που ακολουθεί, καταθέτει μέρος των δικών της άσχημων εμπειριών, ενώ βγάζει στη φόρα, τι πραγματικά συμβαίνει στον χώρο της μουσικής.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Λένια Ραζή – Το δικό μου «Me Too» στο πεντάγραμμο – YouTube

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy