Τόλης Δαμιανός: Βρεθήκαμε στα γυρίσματα του νέου του βιντεοκλίπ (εικόνες)

Με νέο τραγούδι επιστρέφει δισκογραφικά σε λίγες μέρες ο Τόλης Δαμιανός. Σε στίχους του Αλέξανδρου Αμπαρτζίδη (Dj Abart) και μουσική του Γιώργου Γιαλετζή, ο Τόλης Δαμιανός, μέσα από το «Θα σου πω», δίνει όλο του το ερμηνευτικό είναι.

Ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής, που εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία στο «Παρασκήνιο» στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε πρόσφατα και στην οπτικοποίηση του νέου του τραγουδιού, που θα κυκλοφορήσει από τη Spicy Music. Η Καλαμαριά, επιλέχθηκε για τα γυρίσματα, και όχι τυχαία, αφού εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε, και υπό την σκηνοθεσία του Αλέξιου Ερμίδη και της βοηθού του, Ελίνας Γκλιάτη, το αποτέλεσμα αναμένεται να είναι μοναδικό.

Ο τραγουδιστής, έχοντας στο πλευρό του το μοντέλο Χριστίνα Χελά, μπαίνει στο πετσί του ρόλου, και το story του βιντεοκλίπ, είναι ευρηματικό. Τα γυρίσματα έγιναν σε διάφορα σημεία της Καλαμαριάς, αλλά και στο καφέ «Τέσσερα»!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy