Βαρύς ο πέλεκυς του Survivor για τη Μελίνα: Τι την έπιασαν να κάνει κρυφά

Η συγκεκριμένη είδηση φέρνει τα πάνω κάτω στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, μιας και το συγκεκριμένο παρασκήνιο δεν το ήξερε κανείς και δεν το είχαν δείξει ποτέ οι κάμερες! Αυτή η είδηση θα σας λύσει όλα τα ερωτήματα που μπορεί να έχετε όσον αφορά την αλλαγή στην στάση και την συμπεριφορά των Μαχητών. Και πάμε στο θέμα μας! Παίκτρια των Μαχητών σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr το έσκασε από την καλύβα με αποτέλεσμα να την ψάχνει ένα ολόκληρο βράδυ η παραγωγή.

Όπως μεταφέρει ο συγκεκριμένος άνθρωπος της παραγωγής στο Youweekly.gr όλα ξεκίνησαν με ένα απλό περιτύλιγμα μπισκότων που βρήκαν στην παραλία πίσω από την καλύβα. Το συγκεκριμένο πακέτο με μπισκότα δεν άνηκε σε κάποιο από τα έπαθλα επομένως ή κάποιος τους το έφερε από έξω ή το έκλεψαν εκείνοι! Έτσι άρχισαν να ψάχνουν!

Οι ίδιες πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως η Μελίνα, η παίκτρια των Μαχητών είχε εξαφανιστεί 1 ολόκληρο βράδυ από την παραλία με αποτέλεσα να έχει σηκωθεί όλη η παραγωγή να την ψάχνει. Κι εδώ δώστε προσοχή… Η συγκεκριμένη παίκτρια επικοινώνησε μέσα από τα social media άλλου ανθρώπου, με την οικογένεια της και συγκεκριμένα με ένα πολύ στενό της πρόσωπο… το οποίο την ενημέρωσε πλήρως για τα σχόλια που γίνονται στην Ελλάδα αλλά και το πως είναι οι φίλοι και οι δικοί της άνθρωποι.

Έτσι λοιπόν, αποφάσισαν να της δώσουν μία τελευταία ευκαιρία και τους άλλαξαν παραλία για να κόψουν τις επικοινωνίες και τον τρόπο να βγαίνει εκτός παραλίας.  Η Μελίνα ενημερώθηκε ακριβώς για την εικόνα του κόσμου προς εκείνη…Η επικοινωνία της με το συγκεκριμένο πρόσωπο στην Ελλάδα έγινε γνωστή, η παραγωγή συνειδητοποίησε ότι όλο αυτό το διάστημα έτρωγε κρυφά κρυφά ένα κανονικό γεύμα και ως «τιμωρία» αποκάλυψαν την συμπεριφορά της και στους συμπαίκτες της, οι οποίοι γι’αυτό της γύρισαν την πλάτη.