Βιεϊρίνια: «Αγχωνόμουν για τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν τα παράτησα»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είχε διαδικτυακή συζήτηση με την ψυχολόγο Σάντυ Κουτσοσταμάτη και τόνισε ότι το διάστημα που δεν είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για την παραμονή του, είχε μεγάλο άγχος.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ:

«Δεν τα παρατάω γιατί έτσι έμαθα από την οικογένεια μου. Δεν θέλω να φέρνω στο σπίτι ότι με ενοχλεί στη δουλειά μου. Αν μπορέσω να το αποφύγω να φέρω στο σπίτι τα προβλήματα της δουλειάς θα το κάνω. Ότι περνάει από το χέρι μου ξέρω ότι θα πάει καλά. Ξέρω ότι θα κάνω τα πάντα για να πάνε όλα καλά. Δεν τα παρατάω ποτέ.

Ξέρεις τι πέρασα τους τελευταίους μήνες. Ήμουν χωρίς ομάδα και ήξερα ότι μπορεί να μην πάνε όλα καλά. Δεν ήθελα να δείξω στη γυναίκα μου ότι είχα άγχος. Στο τέλος όμως είχα άγχος γιατί δεν υπήρχαν εξελίξεις. Αγχωνόμουν.

Έπρεπε να περιμένω κάποιον τρίτο γιατί δεν ήταν στο χέρι μου. Εγώ λόγω δουλειάς αθλούμαι καθημερινά. Όταν δεν είχα ομάδα, είχα βάλει σε πρόγραμμα την καθημερινότητα μου.

Είχα το πρόγραμμα μου και δεν το άλλαζα. Πήγαινα την κόρη μου στο σχολείο, μετά πήγαινα γυμναστήριο, μετά έτρωγα μεσημεριανό και μετά έκανα προπόνηση. Μέσα από κάθε δυσκολία μπορεί να βγει κάτι καλό».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy