Βόλος: «Σκουπίστε Καραντώνηδες και λοιπούς υπηρέτες του συστήματος»

Θέση για τη διαιτησία στο παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό πήρε ο Βόλος. Με ανακοίνωσή της η ομάδα της Μαγνησίας κάνει λόγο για όργια και νοοτροπία ότι «νόμος είναι το δίκιο του ισχυρού». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Τα διαιτητικά όργια που παρακολουθήσαμε χθες σε αγώνα της Super League μόνο θλίψη και προβληματισμό προκαλούν για το μέλλον του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Αλήθεια υπάρχουν ακόμη τόσο αφελείς που να πιστεύουν ότι με Καραντώνη, Κουτσιαύτη, Παπαπέτρου και τα άλλα “παλικάρια” του συστήματος υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ο φίλαθλος κόσμος στα γήπεδα;

Να ξαναγίνει το ποδόσφαιρο η χαρά και η απόλαυση της ελληνικής οικογένειας; Να μπορέσουν οι ελληνικές ομάδες να (ξανα)βγουν με αξιοπρέπεια εκτός συνόρων;
Κύριοι, όσοι έχετε την ευθύνη και κυρίως τη συνείδηση του μεγέθους και της σπουδαιότητας αυτής της ευθύνης πάρτε επιτέλους μέτρα.

Σκουπίστε Καραντώνηδες και λοιπούς υπηρέτες του συστήματος να καθαρίσει ο χώρος. Με τέτοιες συμπεριφορές και πρακτικές, με την άρρωστη και καταστροφική νοοτροπία του “νόμος είναι το δίκιο του ισχυρού” ο κατήφορος δυστυχώς δεν έχει τελειωμό!
Μεγάλα τα συμφέροντα που πρέπει να πολεμήσουμε και εναντίον των οποίων οφείλουμε να επαναστατήσουμε. Αλλά είναι ο μόνος τρόπος να ξαναγαπήσει ο κόσμος το ποδόσφαιρο και να γυρίσει στα γήπεδα, με ένα τίμιο, δίκαιο και συναρπαστικό πρωτάθλημα.
Μέσα στο γήπεδο, όπου παίζουν 11 εναντίον 11, δεν πρέπει να υπάρχουν “μεγάλοι” και “μικροί”. Αυτά είναι για εκτός γηπέδου…»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy