«Βράζουν» στον ΠΑΟΚ για τη διαιτησία του Τζήλου στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Οι επόμενες αποφάσεις μας θα είναι πολύ αυστηρές πάνω στο θέμα των διαιτητών»

Πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Τζήλου στο Περιστέρι έχουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, που διαμαρτύρονται κυρίως για τον μη καταλογισμό ενός πέναλτι σε ανατροπή του Ελ Καντουρί στο πρώτο ημίχρονο. Ο πρώτος που εκφράστηκε δημόσια ήταν ο Γιώργος Σαββίδης και λίγο αργότερα, ήρθε η θέση της ΠΑΕ, που αναφέρει τα εξής:

«Πριν τον αγώνα θέλαμε να πιστέψουμε πως ο κ. Περέιρα δεν μπόρεσε όντως να βρει ξένο διαιτητή και πως ένας Έλληνας διεθνής θα μπορούσε να φέρει σε πέρας τον αγώνα. Προφανώς όμως τώρα θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες συσκέψεις και οι επόμενες αποφάσεις μας θα είναι πολύ αυστηρές πάνω στο θέμα των διαιτητών».

Οι επιτελείς του «δικεφάλου του Βορρά» θεωρούν πως τα λάθη των Ελλήνων διαιτητών σε βάρος της ομάδας τους είναι πολλά και επαναλαμβανόμενα. «Συζητήθηκαν και αναλύθηκαν πολύ όλα τα λάθη των Ελλήνων διαιτητών στα ματς του ΠΑΟΚ. Σε κάθε παιχνίδι με Έλληνα είχαμε μεγάλα λάθη εναντίον μας. Σε όλα όμως…» καταλήγει.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy