Ζώνη κομψότητας: Τέσσερις τρόποι για τη φορέσεις σωστά!

Η ζώνη αποτελεί ένα απαραίτητο αξεσουάρ στο αντρικό ντύσιμο. Μάθε πώς να την συνδυάζεις σωστά για να κάνεις το στιλ σου μοναδικό.

Βρες την κατάλληλη

Η ιδανική ζώνη για casual ντύσιμο, είναι πιο φαρδιά, με τα μεταλλικά της μέρη στρογγυλεμένα και την πιθανότητα το φινίρισμα της στα πλάγια να είναι πιο γυμνό, σαν να έχει ξέφτια, ενώ για ένα επίσημο ντύσιμο είναι πιο λεπτή, με πιο γυαλιστερό δέρμα και με τις άκρες των μεταλλικών στοιχείων πιο τετράγωνες. Ακόμη, το φινίρισμα της, είναι πιο αυστηρό και συνήθως ντυμένο όλο με δέρμα.

Προσοχή στο χρώμα

Μάθε να ταιριάζεις τα χρώματα των δερμάτων που φοράς, δηλαδή, το χρώμα των παπουτσιών και της ζώνης. Έτσι, θα είσαι πάντα καλοντυμένος και με ξεχωριστό στιλ που κάνει τη διαφορά.

Από το ίδιο μέταλλο
Για να εντυπωσιάσεις με την κομψότητά σου συνδύασε τα μεταλλικά στοιχεία της ζώνης σου με το μπρασελέ του ρολογιού σου. Έτσι το σύνολο σου αποκτά συνοχή και κομψότητα.

Μία από τα ίδια 
Μία safe επιλογή για να είσαι πάντα στην πένα ντυμένος είναι να επιλέξεις μονοχρωματικό look. Φόρα το ίδιο χρώμα κοστούμι και ζώνη και θα είσαι πάντα in fashion.