Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Τι κάνει στην Αλ Ιτιχάντ;

Η μεταγραφή του έγινε το σήριαλ του Ιανουαρίου. Όχι μόνο στην Ελλάδα. Για τον Πρίγιοβιτς  ενδιαφέρονταν όλοι. Έλληνες, Άραβες, Σέρβοι, Πολωνοί. Ακόμα και Άγγλοι. Υπήρχαν, άλλωστε, ομάδες που τον είχαν βάλει στο στόχαστρο τους.

Όμως η Αλ Ιτιχάντ είχε στρώσει χαλί εκατομμυρίων μπροστά του. Πως να πει όχι σε τόσα λεφτά; Περίπου 25 εκατομμύρια του δίνει συνολικά για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Πουθενά αλλού δεν θα έβρισκε αυτά τα λεφτά. Συν τα δέκα εκατομμύρια ευρώ για τη ρήτρα στον ΠΑΟΚ.

Τι έχει κάνει, όμως, ο μίστερ… 30 εκατομμύρια στην Αραβία; Πως περνάνε οι – αγωνιστικές – ώρες; Σκοράρει; Έχει θετική παρουσία; Η αλήθεια είναι πως ο μήνας δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καθόλου θετικός. Το αντίθετο.

Ο «Πρίγιο» έχει καταγράψει μ 105 λεπτά συμμετοχής, στον αγώνα Κυπέλλου με την Al-Washm όπου δεν πέτυχε τέρμα και αυτό του Σαββάτου με την Αλ Τσαβόν στο οποίο μπήκε στο 60΄ της αναμέτρησης και πέρασε «απαρατήρητος».

Ετσι η Αλ Ιτιχάντ παραμένει προτελευταία στη βαθμολογία με τις αντιδράσεις να έρχονται στο προφίλ του Πρίγιοβιτς στο instagram. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ έγραψε μετά το 0-0 απέναντι στην Αλ Τσαβόν: «+1 πόντος. Οχι αυτό που περιμέναμε αλλά συνεχίζουμε να παλεύουμε».

Πολλοί φίλοι της Αλ Ιτιχάντ όμως δεν.. αρκέστηκαν με αυτόν τον πόντο και χαρακτηριστικά είναι κάποια απο τα παρακάτω σχόλια:

«Δεν έχουμε δει ακόμα αυτό που περιμέναμε». «Μας υποσχέθηκε γκολ. Που είναι;». «Συνέχιζε να παλεύεις αλλά σε παρακαλώ σκόραρε». «Σε πιστεύουμε! Στο επόμενο ματς ελπίζουμε να βάλεις γκολ».