ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος θέλει να κλείσει από τώρα τον Ολιβέιρα

Ο ΠΑΟΚ έκανε την έκπληξη και έφερε στη Θεσσαλονίκη τον Σέρτζιο Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος, έχει αγωνιστεί μόνο σε δύο παιχνίδια με τον Δικέφαλο του Βορρά, ωστόσο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι σίγουροι τόσο σύντομα για την αγωνιστική του αξία.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ασπρόμαυροι» είναι αποφασισμένοι να ξεκινήσουν άμεσα τις επαφές με την Πόρτο για την αγορά των δικαιωμάτων, ακόμη και με το σενάριο της συνιδιοκτησίας, του 26χρονου.

Να σημειωθεί, ότι ο ίδιος ο Ολιβέιρα έδειξε να απολαμβάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Τούμπα.

«Καλώς ήρθατε στην πιο τρελή ατμόσφαιρα σ’ ολόκληρο τον κόσμο» έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Να αναφέρουμε, ότι το buy out στο συμφωνητικού του δανεισμού του από την Πόρτο ανέρχεται σε 12 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο σε κάθε περίπτωση οι ρήτρες είναι διαπραγματεύσιμες και στη Μικράς Ασίας γνωρίζουν ότι μπορούν να κρατήσουν τον Ολιβέιρα μ’ ένα ποσό κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ αγοράζοντας το 50% των δικαιωμάτων του.

Το οικονομικό δε θα είναι πρόβλημα, όπως υποστήριξε πρόσφατα και ο Γιώργος Σαββίδης, με τον ΠΑΟΚ να μπορεί να καλύψει και το ετήσιο συμβόλαιο του, που ανέρχεται στο 1.500.000 ευρώ.

Ο 26χρονος Πορτογάλος μπορεί να βιώνει το δεύτερο μόλις δεκαήμερο του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, ωστόσο είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού το πόσο γρήγορα έχει εγκλιματιστεί στη συνθήκες ζωής και προσαρμοστεί στην ομάδα του «Δικεφάλου».

Άλλωστε, ο αρχηγός και συμπατριώτης του Βιεϊρίνια έχει φροντίσει από την πρώτη κιόλας μέρα να τον κάνει ένα με την ομάδα.