Χατζόπουλος: «Μας προσέγγισαν EuroCup και Basketball Champions League»(VIDEO)

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ανέφερε ότι ο Δικέφαλος αποτελεί ένα σημαντικό brand name για τις εν λόγω διοργανώσεις, οι οποίες τον προσέγγισαν παρά το γεγονός ότι δεν μπήκε στις προνομιούχες θέσεις της Basket League για ευρωπαϊκή έξοδο.

Για το συγκεκριμένο κομμάτι, ο Χατζόπουλος τόνισε ότι η απόφαση θα παρθεί στο άμεσο μέλλον, καθώς πρώτο μέλημα της ομάδας είναι να τα βγάλει πέρα οικονομικά και αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, να αγωνιστεί και τη νέα χρονιά στο Βasketball Champions League.

Τις όποιες φήμες που υπήρχαν για αποχώρηση του Άρη Λυκογιάννη έσβησε, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ θανάσης Χατζόπουλος, που ξεκαθάρισε πως και την επόμενη σεζόν ο έμπειρος Έλληνας κόουτς θα συνεχίζει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ο κόουτς Λυκογιάννης δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος. Όταν χάνει και ο παίκτης δεν μπορεί να τα ακολουθήσει. Αυτό οδήγησε σε ένα συνδυασμό πραγμάτων και έτσι δεν έδεσε η χημεία της ομάδας.

Και του χρόνου θα είναι ο προπονητής μας. Θέλουμε να βρούμε πάλι το οικονομικό μας κομμάτι. Να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα και να πάρουμε πιο σωστές αποφάσεις και να έχουμε μια καλύτερη χρόνια».

O Θανάσης Χατζόπουλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα χρέη που έχουν καλυφθεί και τη συνεισφορά της οικογένειας Σαββίδη.

Αναλυτικά τα όσα είπε για το συγκεκριμένο ζήτημα:

« Ζητούσαμε από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να στηρίξει την ομάδα. Στους εντός έδρας αγώνες είχαμε 116.215 ευρώ έξοδα παιχνιδιών και τα εισιτήρια, 63.545, δηλαδή μπήκαμε μέσα πάνω από 52.000 ευρώ. Σε μια ομάδα που θέλει να κάνει εξυγίανση είναι κρίσιμα αυτά τα λεφτά. Από την Ευρώπη τα έξοδα ήταν πάνω από 68.000 ευρώ, ενώ τα λεφτά από το στοίχημα που θα παίρναμε θα ήταν 51.505 ευρώ, δηλαδή χάσαμε περίπου 17.000 ευρώ.

Παρά τις επτά ρυθμίσεις στην εφορία, αυτή τη στιγμή χρωστάμε 1.000.000 ευρώ, καταφέρνοντας να ξεπληρώσουμε το μισό χρέος στην εφορία. Στο ΙΚΑ τα χρέη ήταν πάνω από 300.000 ευρώ και κατεβήκαμε περίπου 100.000 ευρώ. Περιμένουμε να εκδικαστεί ένα παλιό πρόστιμο.

Όσον αφορά τους προμηθευτές, καταφέραμε να το ξεχρεώσουμε χάρη στο διπλασιασμό του Σαββίδη. Τα χρέη στους προμηθευτές καταφέραμε να τα εξαλείψουμε σε μεγάλο βαθμό. Τη διετία αυτή με τα προβλήματα του κορωνοϊού με πλέον 10.000 μετόχους κάναμε έναν υπολογισμό ότι αν μπορούσαμε να έχουμε 3.000 κόσμο στην κερκίδα, έχουμε χάσει από έσοδα εισιτηρίων 1.044.000 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα εισιτήρια διαρκείας.

Εμείς ζούμε εδώ μέρα με τη μέρα, παλεύοντας με νούμερα και χρέη, να πληρώνουμε τις ομάδες, να πληρώνουμε τα τρέχοντα. Αρχή της χρονιάς βγάζουμε ένα τεράστιο χάρτη και ό,τι πληρώνουμε έπειτα το σβήνουμε. Η οργάνωση που έχουμε στην ΚΑΕ, δεν νομίζω να υπάρχουν σε πολλές ομάδες.

Nωρίτερα, ο κ. Τριλυράκης είχε πει το δικό του ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν, με ιδιαίτερη αναφορά στην οικογένεια Σαββίδη: 

«Σε λίγες μέρες αυτή η διοίκηση κλείνει δύο δύσκολα χρόνια, με κορωνοϊό και χρέη. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν κοντά μας όλα αυτά τα χρόνια. Να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας, αλλά φυσικά και την οικογένεια Σαββίδη, που ήταν κοντά μας όλες αυτές τις στιγμές εμπράκτως».

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy