Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για την επίθεση στον Ουάρντα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε θέση για το χθεσινό περιστατικό της επίθεσης στον ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου, Αμρ Ουάρντα, ο οποίος ανήκει στον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός του Ατρομήτου την στιγμή που πήγαινε να μπει στο αυτοκίνητό του δέχθηκε επίθεση από δύο αγνώστους με τον έναν να κρατάει όπλο και τον άλλον μαχαίρι, όπως ο ίδιος κατέθεσε στο αστυνομικό τμήμα. Το ευχάριστο είναι πως ο Ουάρντα κατάφερε να γλιτώσει με γρήγορες κινήσεις και να μπει σε ένα κοντινό μαγαζί, όπου και ειδοποίησε την αστυνομία.

Αμέσως πήγε στο τμήμα για να καταθέσει και από την πρώτη στιγμή δίπλα του ήταν άνθρωποι του Ατρομήτου, με τους… κυανόλευκους να στηρίζουν τον παίκτη τους στο ψυχολογικό κομμάτι, καθώς ευτυχώς σωματικά δεν είχε πάθει κάτι. Όσον αφορά τα κίνητρα, αρχικά όπως φάνηκε και από την κατάθεση αποκλείστηκε η πιθανότητα ληστείας και όλα δείχνουν πως ήταν οπαδικά.

Η άποψη της ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης συνοψίζεται στο εξής:

«Δεν έχει σημασία να καταδικάσουμε απλώς την επίθεση -προφανώς οπαδικού χαρακτήρα- στον Ουάρντα. Οι επιθέσεις οπαδικού χαρακτήρα έχουν αυξηθεί και πλέον πρέπει να γίνει προτεραιότητα η εξιχνίαση τους,ώστε να αντιληφθεί ξεκάθαρα ο υπόκοσμος πως δεν μπορεί να επηρεάσει καταστάσεις στην κοινωνία και το ποδόσφαιρ Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο χθες βράδυ, προσφέροντάς του ιδιωτική ασφάλεια που θα τον ακολουθεί για μερικές ημέρες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος καταδικάζει το συμβάν της επίθεσης στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Αμρ Ουάρντα το βράδυ της Τρίτης.

Η επίθεση αποτελεί ένα σχέδιο τρομοκράτησης του ποδοσφαιριστή μας από ανεγκέφαλους που το μόνο που κατάφεραν ήταν να κατεβάσουν όσο περισσότερο μπορούσαν το επίπεδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σαν ΠΑΕ Ατρόμητος θα προστατέψουμε τους ποδοσφαιριστές μας αλλά καλούμε και τους αρμόδιους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για τη σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ,)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy