Η ανακοίνωση- στήριξη του ΑΣ ΠΑΟΚ για τον Ιβάν Σαββίδη

Μακροσκελή ανακοίνωση κατά του πόλεμου λάσπης που έχει ξεσπάσει κατά του Ιβάν Σαββίδη, από κέντρα που έχουν συγκεκριμένα και γνωστά σε όλους συμφέροντα, εξέδωσε ο ΑΣ ΠΑΟΚ, υπενθυμίζοντας μεταξύ άλλων μόνο λίγα από όσα έχει προσφέρει ο πρόεδρος του Δικεφάλου, τόσο στη χώρα όσο και στην ομάδα.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά: 

«Με θλίψη, αηδία αλλά δυστυχώς χωρίς καμία έκπληξη παρακολουθούμε από την έναρξη του φρικτού πολέμου στην Ουκρανία, τους γνωστούς κύκλους που απεργάζονται την ηθική εξόντωση του Mεγαλομετόχου, Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και επίλεκτου μέλους του Σωματείου μας, κ. Ιβάν Σαββίδη, να προσπαθούν να «βρωμίσουν» και να σπιλώσουν το όνομά του.

Πληροφορούμε όλους αυτούς τους εργολάβους της «λάσπης» και τα αφεντικά τους ότι ο Έλληνας Ιβάν Σαββίδης είναι αυτός, ο οποίος έδωσε «χρώμα» στη ζωή χιλιάδων συμπολιτών μας, προσφέροντας θέσεις εργασίας στις μεγαλύτερες επενδύσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στον βορειοελλαδικό χώρο. Η αγορά της προβληματικής καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ, η οποία αποτέλεσε και εθνικό στόχο για να μην «πέσει» στα χέρια Τούρκων επιχειρηματιών, η αγορά της Σουρωτής, το Μακεδονία Παλλάς, το Πόρτο Καρράς, ο ΟΛΘ και μια σειρά άλλων επενδύσεων αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα όσων προαναφέραμε.

Μια σειρά κοινωνικών-πολιτιστικών-φιλανθρωπικών ενεργειών, όπως η ανακαίνιση και η λειτουργία της Παναγίας Σουμελά στην Τραπεζούντα, η ανακαίνιση της Παιδοογκολογικής κλινικής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, η δράση του PAOK Action και του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Ιωάννης Σαββίδης» για την στήριξη ευπαθών ομάδων και ατόμων, η δημιουργία της Έδρας Ποντιακής Γλώσσας και Πολιτισμού στο ΑΠΘ, είναι μόνο κάποιοι από τους κρίκους μεταξύ πολλών, που δεν έχουν λάβει τη δημοσιότητα που τους πρέπει, λόγω προσωπικής του επιθυμίας, οι οποίοι αποδεικνύουν την αναγκαιότητα της παρέμβασής μας.

Για την οικογένεια του ΠΑΟΚ, η απελευθέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τα οικονομικά δεσμά που την κρατούσαν αιχμάλωτη για πολλά χρόνια με την καταβολή έντεκα «ζεστών» εκατομμυρίων ευρώ στο ελληνικό δημόσιο, τα οποία απελευθέρωσαν τον Δικέφαλο για να γράψει νέες σελίδες δόξας με την κατάκτηση τίτλων, φέρνοντας και πάλι το χαμόγελο στα χείλη των φίλων και οπαδών, του μεγαλύτερου Σωματείου της χώρας. Είναι κι αυτό απόδειξη της θετικής παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη στο ελληνικό αθλητικό, κοινωνικό και οικονομικό γίγνεσθαι. Γνωρίζετε, ότι, μπορεί να κοροϊδεύετε πολλούς για λίγο αλλά μόνο λίγους για πολύ.

Καλούμε τα «παπαγαλάκια» του διαπλεκόμενου συστήματος ως πιστοί υπηρέτες των αφεντικών τους να συνεχίσουν να κάνουν το ίδιο, δεν μας ακουμπάτε «κύριοι». Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένας από εμάς και τον περικλείουμε με την απεριόριστη εκτίμηση και τον σεβασμό που του αξίζει, λόγω των έργων του.

Φίλε του ΠΑΟΚ, γίνεσαι μάρτυρας του πολέμου που δέχεται ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με στόχο να τον βλάψουν και μέσω αυτού να πλήξουν εκείνο το Σωματείο, το οποίο από το 1926 πορεύεται μόνο με τις δικές του δυνάμεις και τις ηθικές αξίες με τις οποίες γαλουχείται κάθε γενιά ΠΑΟΚτσήδων.

Πρόεδρε Ιβάν Σαββίδη, μας συγχωρείς για την παρέμβασή μας, γνωρίζοντας πόσο χαμηλών τόνων είσαι και ότι δεν έχεις ανάγκη επαίνων, διαφήμισης ή συγχαρητηρίων, αλλά στη χώρα της «φαιδράς πορτοκαλέας» δυστυχώς η σιωπή θεωρείται αδυναμία κι εμείς μόνο αδύναμοι δεν είμαστε…

ΥΓ. Μπράβο πρόεδρε, που με τη φιλοξενία Ουκρανών προσφύγων στο Πόρτο Καρράς, και το οποίο έγινε άξιο αναφοράς από τον διεθνή τύπο, αλλά «πνίγηκε» από τα κατευθυνόμενα εγχώρια ΜΜΕ, απέδειξες, για άλλη μια φορά ότι τα έργα πάντα είναι ανώτερα των λόγων».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy