Κιάκος: Αφιέρωσε το γκολ επί του ΠΑΟΚ στον ανιψιό του που δίνει μάχη με καρκίνο

Μια συγκινητική αφιέρωση έκανε ο Γιάννης Κιάκος, ο οποίος άνοιξε το σκορ για τον Βόλο στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο 22χρονος εξτρέμ αφιέρωσε το τέρμα του στον ανιψιό του που δίνει μάχη για δεύτερη φορά με τον καρκίνο: «Το γκολ είναι για το ανιψάκι μου στη Γερμανία που δίνει για δεύτερη φορά μάχη με τον καρκίνο. Θέλω να του δείξω ότι είμαι δίπλα του, ότι είμαι κοντά του και τον σκέφτομαι».

Όσο για την ήττα από τον ΠΑΟΚ και το γκολ που σημείωσε, είπε: «Η αλήθεια είναι πώς χάρηκα για το γκολ που πέτυχα, θα χαιρόμουν πιο πολύ αν παίρναμε ένα καλό αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, αξίζαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά αυτό που κρατάμε είναι ότι παλέψαμε μέχρι το τέλος. Δείξαμε για ακόμη μια φορά ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ.

Ξέραμε στο ημίχρονο ότι ο ΠΑΟΚ θα πιέσει και σίγουρα έπαιξε ρόλο αυτό, θα πρέπει να το κοιτάξουμε τι δεν πήγε καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις καλές ομάδες της κατηγορίας, ξέραμε ότι θα τα δώσει όλα για να πάρει τη νίκη, προσπαθήσαμε και εμείς όμως μέχρι το τέλος».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy