Ο Δήμος Μυτιλήνης έστειλε πρόταση στην ΕΠΟ, προκειμένου να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στο νησί!

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο Δήμος, απέστειλε πρόταση στην ΕΠΟ, προκειμένου να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στο νησί!

Μάλιστα, στη σχετική ενημέρωση τονίζεται πως «έχουν γίνει ήδη οι πρώτες ενέργειες για τις απαιτούμενες εγκρίσεις» και πως θα είναι ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός για το νησί της Λέσβου.

Να σημειωθεί πως στο τραπέζι έχουν πέσει και οι «Ζωσιμάδες», στα Γιάννενα, ενώ στα υπόψη είναι ακόμη τόσο το γήπεδο της Λαμίας, για το οποίο θα γίνει νέα προσπάθεια, όσο και εκείνο του Παναιτωλικού, ενώ και ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε νωρίτερα ότι «αν έρθει το αίτημα από ΕΠΟ, θα δώσω το Πανθεσσαλικό γιατί τους βλέπω και ταλαιπωρούνται»!

Η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Μυτιλήνης:

O Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, πήρε την πρωτοβουλία και απέστειλε πρόταση στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) και στον Πρόεδρο της, Παναγιώτη Μπαλτάκο, προκειμένου να φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, ο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, ανάμεσα στις ομάδες ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Ο ελικός Κυπέλλου θα αποτελέσει ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός για το νησί μας.

Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες ενέργειες για τις απαιτούμενες εγκρίσεις.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy