«Ο Σαββίδης μιλάει στα μούτρα μας!»

Αναφορικά με τον πρόεδρο του Δικεφάλου, οι Ρουμάνοι ζήτησαν από τον Βαρέλα να τον συγκρίνει με τον Τζίτζι Μπεκάλι, τον ισχυρό άντρα της Στεάουα Βουκουρεστίου, που είχε ως αφεντικό στην προηγούμενη ομάδα του:

«Μοιάζουν γιατί και οι δυο έχουν το συνήθειο να ασκούν κριτική στους ποδοσφαιριστές των ομάδων τους. Ο Σαββίδης όμως δε μιλάει στην τηλεόραση, όπως κάνει ο Μπεκάλι. Έρχεται στο ξενοδοχείο και μας λέει από κοντά όταν παίζεις καλά ή άσχημα. Μας πληρώνει πάντα στην ώρα μας και μπορεί να μας πει ό,τι θέλει. Ξέρει ότι καταλαβαίνουμε πως χρειαζόμαστε να δουλεύουμε και να παίζουμε ολοένα και καλύτερα. Όταν παίζουμε άσχημα, πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Όταν παίζουμε καλά, πρέπει να προσπαθούμε να το βελτιώνουμε κι άλλο.

Πόσο διαφορετικά είναι αυτά που ζεις στον ΠΑΟΚ σε σχέση με την Στεάουα Βουκουρεστίου:

«Νομίζω είναι το ίδιο πράγμα. Η πίεση είναι μεγάλη από το αφεντικό, όπως και με τον Μπεκάλι. Ο Σαββίδης θέλει να κερδίζουμε. Έχει επενδύσει πολλά χρήματα τα τελευταία 6 χρόνια και έχει κερδίσει μόνο το Κύπελλο Ελλάδας. Πρέπει να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, έτσι η ζωή μου ως ποδοσφαιριστής είναι ίδια. Η χώρα είναι πανέμορφη, η Θεσσαλονίκη μοιάζει με το Βουκουρέστι, ο κόσμος αγαπάει τους παίκτες. Είναι το ίδιο πράγμα».