Τον πρώτο του αγώνα για το 2022 και για τους «16» του CEV Challenge Cup δίνει σήμερα στις 5μ.μ. ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται την Πορτογαλική Φόντε Μπαστάρντο

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» που έχει αποκλείσει την Μίντελφαρτ (Δανία) και Μούρσα (Κροατία) θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στους «8» του Challenge Cup κόντρα σε μια ομάδα η οποία μπορεί να μην έχει το… βαρύ όνομα, αλλά παραμένει πολύ επικίνδυνη, καθώς μετράει ένα απίστευτο σερί 16 νικηφόρων αγώνων σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη. Ενώ στο πρωτάθλημα τερμάτισε δεύτερη στην κανονική διάρκεια, πίσω από την Μπενφίκα, και στην Ευρώπη έφτασε στους «16» αποκλείοντας την Πέγια από το Κόσοβο με δύο νίκες.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr:

«Θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που θα δώσουμε στην διοργάνωση μέχρι τώρα. Η συγκεκριμένη ομάδα είναι γνωστή στους χώρους του βόλεϊ, εδώ και χρόνια έχει κάνει καλή πορεία τόσο στην Πορτογαλία, όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αποτελείται από ξένους παίκτες, έχοντας μόλις δύο Πορτογάλους στο ρόστερ της.

Είναι μία έμπειρη ομάδα με ποιότητα, η οποία πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αν προσθέσουμε ότι είχαμε διακοπή στις υποχρεώσεις, και κάποια προβλήματα λόγω του κορονοϊού. Θέλουμε πάρα πολύ να παίξουμε καλά και να κάνουμε το πρώτο βήμα πρόκρισης».

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€

VIP: 10€

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια:

Σημεία Διάθεσης:

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Εκδοτήρια PAOK Sports Arena: 16:00-17:00

Για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει των νέων μέτρων, σχετικά με την μέγιστη χωρητικότητα των γηπέδων (10%), θα εκδοθεί συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορονοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy