Ο λογαρισμός είναι πάντα αντρική υπόθεση;

Πριν από μερικά χρόνια ήταν απαράβατος κανόνας ότι ο άντρας πληρώνει πάντα τον λογαριασμό. Σήμερα, όμως…

τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Οι καιροί που ζούμε δεν σου επιτρέπουν πάντα να είσαι ο ιππότης που πάντα ήθελες και όσο παραδοσιακός και αν είσαι σε μερικά θέματα. Και αυτό διότι μπορεί να μην αντέχει η τσέπη σου να πληρώνει πάντα και τα πάντα.

Πρέπει όμως να γνωρίζεις σε ποιες περιπτώσεις ο λογαρισμός είναι αντρική υπόθεση. Τα πρώτα ραντεβού τα πληρώνεις εσύ και μόνο εσύ, διότι αυτό είναι το σωστό! Πληρώνοντας τον λογαρισμό, της δείχνεις ότι τη σέβεται, ενδιαφέρεσαι για εκείνη και είναι έτοιμος να την κατακτήσεις. Μην κάνεις ποτέ το λάθος να την αφήσεις να πληρώσει, ακόμα και αν προθυμοποιηθεί δεν το κάνει για να δώσει τα χρήματα, αλλά για να σε τσεκάρει.

Ωστόσο, δεν θα πρέπει να πέσεις στην παγίδα του «χορηγού». Σίγουρα, είναι ωραίο να της δείχνεις ότι τη θέλεις, την αγαπάς και νοιάζεσαι για εκείνη, φροντίζοντας να μην της λείψει τίποτα, αλλά μην ξεχνάς ότι εκεί έξω υπάρχουν και θηλυκά που εκμεταλλεύονται την οικονομική σου άνεση για την πάρτη τους και μόνο, χωρίς να τρέφουν το παραμικρό αίσθημα για εσένα, παρά μόνο για το πορτοφόλι σου.

Καλό είναι, λοιπόν, που και που να την αφήνεις να σε κερνάει ένα ποτό ή ένα δείπνο. Δεν μειώνει τον ανδρισμό σου. Το αντίθετο μάλιστα!