Γέρασαν πριν από την ώρα τους εξαιτίας του… ΠΑΟΚ οι Σκιαδαρέσης-Σερβετάς
Έντονα συναισθήματα σε βαθμό… καρδιακών ζητημάτων προκάλεσε η χθεσινή εμφάνιση (23/10) του ΠΑΟΚ που άλωσε τη Λιλ, πραγματοποιώντας μία από τις κορυφαίες εμφανίσεις της ιστορίας του στα κύπελλα Ευρώπης.
Μάλιστα, αρκετοί φίλαθλοι του Δικεφάλου αυτοσαρκάστηκαν στα social media για το πώς… γέρασαν μέσα σε μία νύχτα από τα καμώματα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου στο «Stade Pierre-Mauroy», μεταξύ αυτών και επώνυμοι.
Ο λόγος για τον δημοφιλή ηθοποιό Γεράσιμο Σκιαδαρέση και τον γνωστό παρουσιαστή, Γιάννη Σερβετά που πόσταραν δύο απολαυστικές εικόνες στο Facebook από τα ασπρόμαυρα… γηρατειά τους!
Το παράδειγμά τους έγινε τρεντ, αφού αμέσως μετά ακολούθησαν πολλοί φίλοι του ΠΑΟΚ, που αξιοποιώντας σχετικό app μετατράπηκαν σε… παππούδες, πλημμυρίζοντας το διαδίκτυο με αντίστοιχες φωτογραφίες.