
Στο Βίγκο βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης (24/02) ο ΠΑΟΚ, εν όψει της δύσκολης ρεβάνς απέναντι στη Θέλτα για τα Playoffs του Europa League. Η αποστολή των «ασπρόμαυρων» ταξίδεψε με πτήση τσάρτερ και πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της.
Το σημερινό (25/02) πρόγραμμα περιλαμβάνει την τελευταία προπόνηση στο στάδιο «Balaídos», όπου στις 19:00 ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του θα ολοκληρώσουν τη μίνι προετοιμασία τους. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» αναμένεται να καταλήξει στις οριστικές επιλογές του για το αρχικό σχήμα, έχοντας μπροστά του μια σειρά από κρίσιμες αποφάσεις.
Τα προβλήματα, ωστόσο, δεν λείπουν. Ο ΠΑΟΚ καλείται να διαχειριστεί σημαντικές απουσίες, ταξιδεύοντας στο Βίγκο με ελλείψεις που περιορίζουν τις διαθέσιμες λύσεις.
Στην αποστολή βρίσκονται οι: Τσιφτσής, Μοναστηρλής, Νικολακούλης, Κένι, Σάντσεζ, Κεντζιόρα, Βολιάκο, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τέιλορ, Ντούνγκα, Θυμιάνης, Ζαφείρης, Οζντόεφ, Καμαρά, Μπιάνκο, Μπέρδος, Χατσίδης, Γιακουμάκης, Γερεμέγεφ, Μύθου.