Σάββατο, 30 Μαΐουg-point.gr

GBL:Πάλεψε μέχρι το τέλος αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ

Πάλεψε πολύ ο ΠΑΟΚ αλλά δεν κατάφερε να νικήσει στο PAOK Sports Arena τον Παναθηναϊκό και βρέθηκε έτσι εκτός της συνέχειας των τελικών του πρωταθλήματος. Το τελικό σκορ του αγώνα ήταν 94-100.

Η χρονιά του Δικεφάλου του Βορρά μπορεί να κατέληξε χωρίς κάποιον τίτλο αλλά κλείνει με ιδιαίτερα αισιόδοξη νότα διότι αν η ΑΕΚ ηττηθεί σήμερα εντός από τον Ολυμπιακό θα βγει 3ος στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος, φιναλίστ στο FIBA Europe Cup και μπορεί να ατενίζει το μέλλον του με αισιοδοξία με την παρουσία του Αριστοτέλη Μυστακίδη στο τιμόνι της ΚΑΕ.

Στα αγωνιστικά ο Δικέφαλος του Βορρά για τρία δεκάλεπτα πήγαινε χέρι-χέρι με το ακριβότερο ρόστερ της Ευρώπης αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο δέχτηκε αρκετούς πόντους στην άμυνα και δεν κατάφερε να φέρει την σειρά σε 3ο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Αξίζει να τονισθεί πως η διαιτησία ήταν για ακόμα μια φορά κατώτερη των περιστάσεων όπως και στο ΟΑΚΑ, με τις περιπτώσεις που οι διαιτητές έκαναν λάθη που ευνοήσαν τους πράσινους να είναι δεκάδες.

Πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων ήταν ο Μέλβιν με 22 πόντους, ενώ από τους φιλοξενούμενους κορυφαίος ήταν ο Όσμαν με 29 πόντους.

Διάβασε  Τουρκικά ΜΜΕ: «Ο Λουτσέσκου απάντησε αρνητικά στη Μπεσικτάς»