Τρίτη, 3 Μαρτίουg-point.gr

ΠΑΟΚ-Ακόμη μία προπόνηση ενόψει Παναθηναϊκού

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του κυριακάτικου (23/4) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 5η «στροφή» των Play off της Super League.

Ο Δικέφαλος θέλει να επιστρέψει στις νίκες, καθώς πριν τη διακοπή αντιμετώπισε τη Λαμία εντός έδρας κι έμεινε στο 1-1, το οποίο όμως του έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα στερηθεί στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν τις υπηρεσίες του Κάλεντ Νάρεϊ. Ο Γερμανός εξτρέμ αντιμετώπιζε πρόβλημα στο αναπνευστικό και εισήχθη στο νοσοκομείο, ενώ χθες (20/4) πήρε εξιτήριο. Ο Νάρεϊ αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο εβδομάδες.

Επιπροσθέτως, ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Ζόαν Σάστρε, Αντρέ Ρικάρντο και Γιάσμιν Κούρτιτς.

Πρωινή προπόνηση έχουν σήμερα (21/4) οι «ασπρόμαυροι», καθώς θα βρεθούν στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσήμβριας για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.

Διάβασε  Χατσίδης και Ζίβκοβιτς «σφράγισαν» την δίκαιη νίκη του «Δικέφαλου» που ήταν ανώτερος σε όλο το ματς