
Στον κόσμο του ΠΑΟΚ απολογήθηκε ο Γιούρι Ζντοβτς μετά τη βαριά ήττα-αποκλεισμό από τη Μπούρσασπορ στα προκριματικά του Basketball Champions League.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σλοβένος κόουτς:
Για την παρουσία και τη βοήθεια των φιλάθλων: «Πρώτα απ’ όλα, θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την εμφάνισή μας. Οι φίλαθλοι ήρθαν, μας στήριξαν για 40 λεπτά, ό,τι κι αν συνέβαινε. Ό,τι κι αν πήγαινε στραβά, μας υποστήριξαν. Θέλω απλά να πω ένα ”ευχαριστώ” και ελπίζω σύντομα να τους το ανταποδώσουμε».
Για το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω τι ακριβώς να απαντήσω. Είναι ακόμα νωρίς στη σεζόν. Μέχρι τώρα έχουμε παίξει καλά. Αισθάνομαι πραγματικά εμπιστοσύνη για τους παίκτες μου και επίσης με αυτήν τη αυτοπεποίθηση πήγαμε σε αυτό το παιχνίδι. Αλλά η ομάδα φάνηκε πολύ κουρασμένη, πολύ αργή, με πολύ χαμηλή ενέργεια. Η προπόνηση φαίνεται πολύ καλύτερη. Γι’ αυτό το λόγο, είμαι ακόμα ελαφρώς σοκαρισμένος, γιατί δεν ήμουν προετοιμασμένος για αυτή την είδους εμφάνιση.
Πάντα είναι ευθύνη των προπονητών, χωρίς αμφιβολία. Και πρέπει να μάθουμε τι πήγε στραβά γιατί όταν τα πράγματα πηγαίνουν στραβά, βλέπεις τον πραγματικό χαρακτήρα των παικτών. Εκτός από έναν ή δύο παίκτες, οι υπόλοιποι ήταν χωρίς ενέργεια, χωρίς επικοινωνία. Είμαι έκπληκτος και σοκαρισμένος. Θα αναλύσουμε και ακόμα έχουμε αρκετό χρόνο να τα διορθώσουμε, να ανακαλύψουμε τι πήγε λάθος και να γίνουμε καλύτεροι στην αρχή της σεζόν».
