Error: Invalid or missing Google Analytics token. Please re-authenticate.

Monday, October 27g-point.gr

Ο ΠΑΟΚ στρέφεται στην κρίσιμη αναμέτρηση με την Μπράουσνβαϊγκ για το FIBA Europe Cup

Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς κινείται πλέον ο ΠΑΟΚ, καθώς μετά το παιχνίδι με το Περιστέρι και το ρεπό της Κυριακής, η ομάδα επέστρεψε στην PAOK Sports Arena, ξεκινώντας την προετοιμασία της για το επόμενο παιχνίδι του FIBA Europe Cup.

Ο χρόνος που υπάρχει είναι ελάχιστος και ουσιαστικά ο Γιούρι Ζντοβτς είχε μόνο την σημερινή προπόνηση για να βάλει τους παίκτες του σε κλίμα Ευρωπαϊκό, πριν η αποστολή αναχωρήσει για τη Γερμανία.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ «πετάει» το πρωί της Τρίτης (28/10) από τη Θεσσαλονίκη και μέσω Κωνσταντινούπολης θα φτάσει στο Ανόβερο, από όπου οδικώς θα μεταβεί στο Μπράουνσβαϊγκ.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί αύριο το βράδυ, αλλά και το πρωί της Τετάρτης στη Volkswagen Halle, στο χωρητικότητας 6000 θεατών γήπεδο της Μπράουνσβαϊγκ.

Ο αγώνας της Τετάρτης (29/10) θα ξεκινήσει στις 18:30 19:30 Ώρα Ελλάδας και σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου και την πρόκριση.

Τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η Μπράουνσβαϊγκ, είναι αήττητοι, έχουν από δύο νίκες και το επόμενο βήμα θα είναι καθοριστικό για την ομάδα που θα επικρατήσει, ιδιαίτερα εάν το κάνει ο ΠΑΟΚ, με μία εκτός έδρας νίκη.

Διάβασε  «Τρένο» ο «δικέφαλος» είχε την ουσία και την ανωτερότητα στο ματς με τους Βολιώτες, με δύο τέρματα Οζντόεφ και ένα του Γιακουμάκη