
Mία προπόνηση στις 16:45 περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ.
Με αυτή, ο Δικέφαλος ολοκληρώνει την προετοιμασία… εξπρές για το αυριανό (3/12, 21:30) παιχνίδι με τον Άρη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της League Phase του Kυπέλλου Ελλάδας, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να εξωτερικεύει κατά τη διάρκειά της τις σκέψεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.
Με τον Σουαλιό Μεϊτέ να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω της κόκκινης κάρτας που αντίκρισε από τον Τάσο Σιδηρόπουλο στη Λιβαδειά, τον Γιάννη Κωνσταντέλια να ακολουθεί μέρος του χθεσινού προγράμματος και εν συνεχεία να γυμνάζεται ατομικά και τον Δημήτρη Πέλκα να υποβάλλεται σε θεραπείες, ο Ρουμάνος τεχνικός προσανατολίζεται να “φρεσκάρει” την ομάδα σε σημαντικό βαθμό.
Σε αυτό το πλαίσιο, ποδοσφαιριστές όπως οι Αντώνης Τσιφτσής, Γιοάν Σάστρε, Αλεσάντρο Βολιάκο, Αλεσάντρο Μπιάνκο, Μαντί Καμαρά, Κίριλ Ντεσπόντοφ, Φεντόρ Τσάλοφ και Ανέστης Μύθου είναι εκ των πραγμάτων υποψήφιοι να πάρουν φανέλα βασικού.