
Δηλώσεις ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στο “Κλεάνθης Βικελίδης” έκανε ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Αμρ Ουάρντα, μιλώντας για σεβασμό στον ΑΡΗ.
Αναλυτικά όσα είπε στα κανάλια Novasports:
Για τα κέρδη της νίκης στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: “Κρατάμε τη νίκη, την καλή ψυχολογία, την τακτική μας και πρέπει έτσι να είμαστε σε κάθε παιχνίδι”.
Για το ντέρμπι με τον ΑΡΗ και που θα κριθεί: “Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι για την πόλη, για το πρωτάθλημα. Ο ΑΡΗΣ είναι καλή ομάδα τον σεβόμαστε, αλλά μετά τη νίκη με τον Ολυμπιακό και την καλή ψυχολογία που έχουμε θέλουμε να δείξουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι”.
Για το τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι αυτό: “Να είμαστε συγκεντρωμένοι, συμπαγείς, να παλέψουμε και αν τα κάνουμε αυτά θεωρώ πως θα κερδίσουμε”.
