
Στο διαφημιστικό τρέιλερ από το επεισόδιο αυτής της εβδομάδας του τηλεοπτικού ριάλιτι, «Keeping Up With The Kardashians» στο οποίο πρωταγωνιστεί η Αμερικανίδα τηλεοπτική προσωπικότητα, ηθοποιός και επιχειρηματίας αποκαλύπτει ότι ο γιατρός της συνέστησε να κάνει ένα διάλειμμα από τις selfies και γι αυτό προσπαθεί να σκεφτεί νέες ιδέες.
«Το χέρι μου πονάει. Ξέχασα τον νάρθηκά μου» λέει η Κιμ Καρντάσιαν στην αδελφή της, Κλόε Καρντάσιαν και στη μητέρα της, Κρις Τζένερ.
Στη συνέχεια φωνάζει: «Πάξι, θα έρθεις εδώ να με βοηθήσεις;»
«Ο γιατρός λέει ότι μπορώ να κρατήσω το τηλέφωνό μου μόνον έτσι» συνεχίζει η Κιμ.
«Συνεπώς είμαι με την Πάξι να τραβά τις φωτογραφίες μου για να μπορώ να ξεκουράσω τα χέρια μου».
Η Πάξι, μέλος του τηλεοπτικού συνεργείου του ριάλιτι σόου προσεγγίζει για να βιντεοσκοπήσει την Κιμ για τον λογαριασμό της στο Instagram.
Η Κρις φαίνεται να ζηλεύει.
«Θα προστατεύσω το χέρι της Κιμ χωρίς να χάσει ούτε ένα «χτύπημα» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» αναφέρει η Κρις στην κάμερα.
«Σίγουρα θα κλέψω την Πάξι να γίνει η προσωπική μου βοηθός για τις selfie».
