Τετάρτη, 29 Απριλίουg-point.gr

Χωρίς Λοβ και Κακλαμανάκη, ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για το ματς με τον Ιωνικό Νικαίας

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ιωνικό Νικαίας, το ερχόμενο Σάββατο (3/4), ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν άρχισαν καλά για τον «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς εκτός ήταν οι Ζερμέιν Λοβ και Δημήτρης Κακλαμανάκης. Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο γόνατο, ενώ ο διεθνής σέντερ έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο. Για τον λόγο αυτό, αμφότεροι δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα της ομάδας.

Από ‘κει και πέρα, ο Άρης Λυκογιάννης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Γιώργο Τσαλμπούρη και Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ.

Η επόμενη προπόνηση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τετάρτης (31/3, 17:00).

Διάβασε  Στο Μπιλμπάο βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού -δεύτερου- τελικού με την ομώνυμη ομάδα για το FIBA Europe Cup (29/4, 21:00)