Πέμπτη, 22 Ιανουαρίουg-point.gr

Μπαλτάκος: «Ο Ολυμπιακός είχε ερωτήσεις, αλλά όχι αποδείξεις για πολυιδιοκτησία»

Σε δικαίωση των θέσεων του ΠΑΟΚ εξελίχθηκε η μαραθώνια εκδίκαση της έφεσης για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας, σύμφωνα με τον Τάκη Μπαλτάκο.

«Ήταν μια εξαντλητική διαδικασία, αλλά αυτό που προκύπτει καταρχάς είναι ότι δεν μπορεί να θεωρηθεί δεσμευτική η απόφαση. Έπειτα όταν κάποιος μπαίνει στην ουσία, συμπεραίνει ότι δεν υπάρχει καμία πολυιδιοκτησία. Αυτά αποδείχθηκαν σήμερα και δεν μπορεί κανείς να φέρει κανείς αντίλογο», ανέφερε αρχικά.

Και κατέληξε: «Δεν προδικάζουμε ποτέ μια απόφαση, αλλά θεωρώ αδύνατο Εφέτες να μην μπουν στην ουσία της υπόθεσης. Ο Ολυμπιακός έκανε σωρεία ερωτημάτων, αλλά δεν μπορεί να καταδικαστεί κάποιος εξαιτίας ερωτημάτων. Έγιναν ερωτήσεις από τον Ολυμπιακό, αλλά κάποια απόδειξη δεν δόθηκε».

Διάβασε  Η AS με αφορμή το σημερινό ματς της Μπέτις με τον ΠΑΟΚ έχει ένα εγκωμιαστικό δημοσίευμα για τον Λουτσέσκου