Σάββατο, 18 Απριλίουg-point.gr

Ο Γκρεγκ Τέιλορ της Σέλτικ είναι μία από τις επιλογές που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας

Την επιλογή του Γκρεγκ Τέιλορ έχουν ξεχωρίσει στον ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Πρόκειται για 27χρονο Σκωτσέζο μπακ, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Σέλτικ και βρίσκεται στο στόχαστρο του «δικεφάλου του βορρά»!

Πρόκειται για 27χρονο ποδοσφαιριστή, προφανώς αριστεροπόδαρο, που το συμβόλαιο του με την ιστορική ομάδα της Σκωτίας ολοκληρώνεται το φετινό καλoκαιρι.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έγραψε συνολικά 43 συμμετοχές σκοράροντας 1 γκολ και δίνοντας 8 ασίστ. Επίσης, είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

 

Διάβασε  Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι του Σαββάτου (18/04) με τον Ηρακλή, με τον Παντελή Μπούτσκο να μιλά για πολύ απαιτητικό παιχνίδι