
Ο καπνός που εμφανίστηκε από χθες, αναφορικά με την υπόθεση του Γιώργου Γιακουμάκη, τελικά προερχόταν από κανονικότατη «φωτιά»
Το όνομα του Έλληνα επιθετικού της Κρουζ Αζούλ βρισκόταν στα υπόψιν των ανθρώπων του «δικεφάλου του βορρά», ωστόσο, φαίνεται ότι η ελληνική ομάδα έχει μπει ήδη σε διαδικασία συζητήσεων για τον παίκτη.
Ο Γιακουμάκης έχει συμβόλαιο με τον μεξικανικό σύλλογο και ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή, με τον ξενιτεμένο ποδοσφαιριστή να είναι ο κύριος στόχος του Λουτσέσκου για τη γραμμή κρούσης.
Με το 7-0 από τους Σιάτλ Σάουντερς να μην έχει ξεπεραστεί ακόμα και την Κρουζ Αζούλ να βρίσκεται σε ένα από τα πιο δύσκολα καλοκαίρια της σύγχρονης ιστορίας της, ο Γιώργος Γιακουμάκης έχει δει τ’ όνομά του να έρχεται στο προσκήνιο.
Κι όχι για το αγωνιστικό σκέλος, αλλά ούτε και για τις επαφές που φέρεται να έχει ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ για να τον κάνει δικό του.
Σύμφωνα με Μεξικανό δημοσιογράφο, τα ποσά που έχει λαμβάνειν ο Έλληνας επιθετικός, φτάνοντας στις 275.000 δολάρια τον μήνα, με το κόστος της μεταγραφής του να έχει καταγραφεί στα 30 εκατ. δολάρια, έχουν προκαλέσει ενόχληση στ’ αποδυτήρια της Κρουζ Αζούλ.
«Πηγές από το κλαμπ αναφέρουν ότι ο Γιακουμάκης δεν είναι πλέον στα πλάνα του προπονητή του» τονίζεται, με τις εμφανίσεις του στο Μεξικό να μην έχουν ανταποκριθεί στις προσδοκίες…