Πέμπτη, 22 Ιανουαρίουg-point.gr

ΑΣ ΠΑΟΚ-Οι Μιχαηλίδης-Πέλκας δίπλα στο τζούντο

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να αποδεικνύει στην πράξη ότι η δύναμή του βρίσκεται στη συνοχή όλων των τμημάτων του και στην κοινή τους πορεία προς τη μεγάλη επέτειο των 100 χρόνων ιστορίας. Σε αυτό το πλαίσιο, το τμήμα JUDO του ΠΑΟΚ θέτει πλέον προς διάθεση το επετειακό ημερολόγιο για το έτος 2026, ένα αναμνηστικό που δεν αποτελεί απλώς ένα συλλεκτικό αντικείμενο, αλλά έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα της στήριξης προς τους αθλητές του συλλόγου.

Οι Δημήτρης Πέλκας-Γιάννης Μιχαηλίδης φρόντισαν να το αποκτήσουν, στηρίζοντας ένα τμήμα που εδώ και χρόνια παράγει επιτυχίες, τιμά τον Δικέφαλο και κρατά ψηλά τη σημαία του ΠΑΟΚ σε πανελλήνιο επίπεδο.

Δείτε παρακάτω την χαρακτηριστική ανάρτηση με τους Δημήτρη Πέλκα-Γιάννη Μιχαηλίδη:

Διάβασε  Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Μπέτις στην Τούμπα με τον Λουτσέσκου να ποντάρει σε επιστροφές-κλειδιά, γεμάτο ρόστερ και έλεγχο ρυθμού