Τετάρτη, 20 Μαΐουg-point.gr

Ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με βουλγάρικα δημοσιεύματα θέλει να αποκτήσει ως δανεικό ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας

Ο ΠΑΟΚ εδώ και λίγες ημέρες έχει γίνει γνωστό ότι θέλει να κάνει δικό του ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Βουλγαρίας. Ο λόγος γίνεται για τον Μάρτο Μπόιτσεφ, ο οποίος αγωνίζεται στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Οι Βούλγαροι λοιπόν έρχονται να δώσουν νέες λεπτομέρειες για την περίπτωση του 18χρονου. Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει Μέσο από τη γειτονική χώρα ο Δικέφαλος θέλει να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού και να τον ενσωματώσει στη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Παρόλα αυτά στη Βουλγαρία θεωρούν πολύ δύσκολο να κλείσει μια τέτοια συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Στην αρχή της σεζόν τόσο η Μπέτις όσο και η Λάτσιο είχαν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, αλλά η συμφωνία δεν είχε ολοκληρωθεί. Τη φετινή σεζόν ο Μπόιτσεφ σε 26 συμμετοχές έχει ένα γκολ και μια ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Αναλυτικά όσα λέει το δημοσίευμα:

«Ο ΠΑΟΚ θέλει να φέρει τον Ντεσπόντοφ μαζί με ένα σπουδαίο ταλέντο από την ΤΣΣΚΑ 1948. Ο ελληνικός γίγαντας ΠΑΟΚ δείχνει σοβαρό ενδιαφέρον για τον Μάρτο Μπόιτσεφ της ΤΣΣΚΑ 1948. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπου αγωνίζεται και ο αρχηγός της εθνικής ομάδας Κίριλ Ντεσπόντοφ, εξετάζει το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον επιθετικό μέσο με τη μορφή δανεισμού για διάστημα έξι μηνών.

Η ιδέα της ελληνικής ομάδας είναι να κάνει μια τελική αξιολόγηση των ικανοτήτων του μετά τη λήξη του δανεισμού, πριν ενδεχομένως ενεργοποιήσει τη ρήτρα αποδέσμευσής του. Τα σχέδια του ΠΑΟΚ είναι ο 18χρονος να ενταχθεί αρχικά στη δεύτερη ομάδα, όπου η εξέλιξή του θα παρακολουθείται στενά.

Σε αυτό το στάδιο, ωστόσο, φαίνεται απίθανο να υλοποιηθεί μια τέτοια συμφωνία. Η Λάτσιο ενδιαφερόταν ήδη για τον Μπόιτσεφ στις αρχές της χρονιάς, και πριν από αυτό, ο νεαρός παρακολουθούνταν επίσης από τη Ρεάλ Μπέτις. Τελικά, η μεταγραφή δεν υλοποιήθηκε ποτέ.

Από την έναρξη της τρέχουσας σεζόν, ο Μάρτο Μπόιτσεφ έχει πραγματοποιήσει 26 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας ένα γκολ και δίνοντας μία ασίστ. Το πρώτο του γκολ στην κορυφαία κατηγορία ήρθε σε μια συναρπαστική νίκη με 4-0 επί της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ στο στάδιο Βίτοσα».

Διάβασε  Φωτιά στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ βάζει ρωσικό δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο Ιβάν Σαββίδης θέλει για νέο προπονητή της ομάδας τον Αντρέι Ταλαλάεφ!