Παρασκευή, 12 Ιουνίουg-point.gr

Οι πρώτες δηλώσεις του Τρέβορ Χάτζινς για τον ΠΑΟΚ

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι πλέον ο Τρέβορ Χάτζινς, με τον Αμερικανό γκαρντ να κάνει τις πρώτες δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον ΠΑΟΚ: «Είναι μία μεγάλη πρόκληση και μία μεγάλη ευκαιρία για μένα η συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ και αυτό είναι κάτι που σημαίνει πολλά για μένα. Είχαμε μια πολύ καλή συζήτηση με τον κόουτς Τρινκιέρι πριν υπογράψω με την ομάδα και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα συμμετέχω σε αυτή τη νέα πρόκληση».

Για τον ΝτιΛέο, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες: «Μιλήσαμε για λίγο όταν έμαθε ότι υπέγραψα. Μου είπε ότι πρόκειται για ένα καλό πρωτάθλημα με ποιοτικούς παίκτες. Ήταν ενθουσιασμένος και χαρούμενος για μένα».

Για τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ: «Ο κόσμος του μπάσκετ είναι πολύ μικρός. Το να είμαι συμπαίκτης με τον KPJ ήταν μια ωραία εμπειρία. Χαίρομαι που του δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστεί στην ομάδα που θα είμαι πλέον και εγώ και ότι τα πήγε καλά».

Για τον αγαπημένο του αριθμό 12: «Όταν ήμουν στο λύκειο, μπήκα στην πρώτη ομάδα ως πρωτοετής. Στην πρώτη προπόνηση της σεζόν, ο προπονητής μου μοίραζε τις φανέλες στους παίκτες. Όλοι πήραν φανέλα εκτός από εμένα. Για την πρώτη εβδομάδα έκανα προπόνηση φορώντας ένα απλό Τ-shirt. Τη δεύτερη εβδομάδα ξεκινήσαμε την προπόνηση και ο προπονητής μου πέταξε μια φανέλα. Ήταν η φανέλα με το νούμερο 12. Αυτή η εμπειρία με έκανε να έχω μεγαλύτερο κίνητρο και παράλληλα να παραμένω ταπεινός. Από εκείνη τη στιγμή κράτησα το 12 σε όλη μου την καριέρα».

Για τους στόχους του και τον Αντρέα Τρινκιέρι: «Θέλω να κερδίσω. Είπα στον κόουτς Τρινκιέρι ότι είμαι νικητής. Αυτό ακριβώς θέλω να πετύχω και με αυτόν τον σύλλογο. Το πρωτάθλημα είναι πραγματικά πολύ δυνατό και πιστεύω ότι με τη στήριξη των φιλάθλων μας μπορούμε να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά όλοι μαζί».

Διάβασε  Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών στον Γιώργο Σαββίδη για την ηθική αυτουργία σε εκβίαση μάνατζερ