Κυριακή, 12 Ιουλίουg-point.gr

ΠΑΟΚ: Έκλεισε με 5 εκατ. ευρώ και τον Τολιόπουλο… σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα

O «Δικέφαλος του Βορρά» συνεχίζει τις δυνατές κινήσεις μετά την απόκτηση του Τζέντι Όσμαν, καθώς σύμφωνα με το γαλλικό «BeBasket», οι Θεσσαλονικείς έχουν καταθέσει μια εντυπωσιακή πρόταση για τον Βασίλη Τολιόπουλο, δείχνοντας πως ανεβάζουν θεαματικά το επίπεδο του ρόστερ τους.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να καλύψει το buyout του Έλληνα γκαρντ του Παναθηναϊκού, το οποίο φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ στον παίκτη έχει προταθεί τριετές συμβόλαιο με συνολική αξία που αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ. Μια κίνηση που χαρακτηρίζεται ως «ηχηρή δήλωση» των προθέσεων του συλλόγου.

Οι Γάλλοι τονίζουν πως οι δύο πλευρές βρίσκονται ήδη κοντά σε συμφωνία, με τον ΠΑΟΚ να εμφανίζεται αποφασισμένος να χτίσει ομάδα πρωταγωνιστική στο EuroCup, διεκδικώντας πλέον ξεκάθαρα θέση στα φαβορί της διοργάνωσης.

Ο Τολιόπουλος έχει ψηθεί με το φιλόδοξο πρότζεκτ του ΠΑΟΚ και ανηφορίζοντας ξανά προς τη Θεσσαλονίκη γνωρίζει πως θα υπογράψει ένα συμβόλαιο ζωής, εκτοξεύοντας τις ετήσιες οικονομικές απολαβές του (περίπου 5.000.000 ευρώ για τρία χρόνια), σε σύγκριση με το 1.000.000 ευρώ που προβλέπεται να πάρει από τον Παναθηναϊκό, την επόμενη διετία, αν μείνει στους πράσινους.

Βέβαια, ο Τολιόπουλος δεσμεύεται με συμβόλαιο από το τριφύλλι και αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον παίκτη, θα πρέπει πρώτα να τα βρει και με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Δικέφαλος, απλώνοντας στο τραπέζι 2.000.000 ευρώ για να αγοράσει από τον Παναθηναϊκό τον Οσμαν έδειξε τις προθέσεις του και είναι διατεθειμένος να ανέβει σε ανάλογα επίπεδα και για τον Τολιόπουλο, προκειμένου να ολοκληρώσει ακόμη ένα πολύ μεγάλο “μπαμ”.

Διάβασε  ΠΑΟΚ: Έφυγε από τη ζωή ο 25χρονος πολίστας Στάθης Λαλιάς